National Sebis

Căpitanul Sebișului sună trezirea: „Să conștientizăm ca echipă și individualități ce ne oferă clubul și cât dăm înapoi!”





Victoria cu Ripensia din prima etapă a turului a rămas o amintire frumoasă pentru Național Sebiș. A urmat eșecul de la Reșița și remiza internă cu UTA II, rezultate ce au deschis mai mult ca oricând lupta pentru promovare în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Dincolo de rezultatul de vinerea trecută (1-1), jucătorii lui Călin Cojocaru au rămas datori și la capitolul atitudine și exprimare în teren. „Nu pot vorbi în numele tuturor colegilor mei, dar personal nu i-am luat de sus pe tinerii UTA-ei. Dimpotrivă, știam că vom avea meci greu, căci au capacitate bună de efort, sunt dornici de afirmare și, cel mai important, nu aveam nimic de pierdut din meciul cu noi.  Am făcut, însă, greșeli pe care nu mai avem voie să le repetăm, dacă vrem cu adevărat ceva de la acest campionat. Eu spun că trebuie să conștientizăm ca echipă și individualități ce ne oferă clubul și cât dăm înapoi. La Sebiș nu ne lipsește nimic, dar noi putem strica totul dacă nu suntem serioși, concentrați și mai responsabili meci de meci, minut de minut. Avem norocul că s-au încurcat și celelalte echipe din zona noastră și am rămas pe locul 1. Încă depindem doar de noi, însă e necesară o schimbare începând cu meciul următor”, a spus Gabriel Siminic, căpitanul echipei de pe malul Crișului Alb.

Iar următoarea partidă este una de 6 puncte, atâta timp cât, în cazul unui succes vineri, Deva va egala Sebișul în clasament. Ca să nu mai spunem că Reșița sau Galda au șansa să schimbe liderul. „Mergem să câștigăm, nu luăm în calcul alte variante. Chiar dacă am luat doar un punct din 6 posibile  în ultimele două săptămâni, știm ce putem și nu e teamă de nimeni. Nu am ajuns conjunctural pe primul loc, doar că trebuie să redevenim cei de la meciul cu Ripensia, când am întors rezultatul și i-am macat patru goluri  unei echipe ce are și ea aspirații de promovare. Suntem încrezători într-un rezultat bun vineri, dar și în partidele la fel de grele ce urmează”, a mai spus fostul fundaș al UTA-ei și Pîncotei în Liga 2-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button