Fotbal judetean

„Bebe” Mitu se reactivează la Zăbrani: „Îmi place prea mult fotbalul ca să nu răspund provocărilor”





Doar câteva luni a rezistat Dumitru Mitu fără echipă. După punerea pe butuci a Pîncotei, mijlocașul de 42 de ani a acceptat chemarea lui Adrian Abrudean la divizionara a patra, Victoria Zăbrani, unde va fi coleg cu un alt fost utist și pîncotan, „veteran” și el, portarul Cristian Irimia.

După meciul de la Chișineu Criș, „Știli” se despărțise de Alin Goldiș și avea neapărat nevoie de un atacant. „Știți bine că joc unde e nevoie de mine. La vârsta asta, fotbalul nu prea mai are secrete pentru mine. În toamnă, am evoluat fundaș central la Pîncota, să intru vârf nu e nicio problemă pentru mine. Important este că mai fac mișcare, mai ales că antrenamentele Zăbraniului sunt seara, când îmi convine și mie. Am zis-o de multe ori, o să joc cât mă țin balamalele. Îmi place prea mult fotbalul ca să nu răspund provocărilor”, ne-a declarat „Bebe” Mitu, fotbalist care a bifat în cariera sa cluburi importante, precum UTA, Steaua, NK Osijek, Dinamo Zagreb, Panathinaikos Atena (cu care a jucat în grupele Ligii Campionilor) sau CFR Cluj.

Aseară, Mitu a participat la primul său antrenament alături de noii săi coechipieri, cu mare chef de fotbal. „Îl apreciez pentru tot ceea ce a făcut în fotbal, sunt siguri că venirea sa va fi benefică pentru echipă. E acel jucător care ne lipsea pe faza ofensivă, vom fi mult mai puternici cu el pe teren. Când am făcut achiziții în această iarnă, m-am orientat spre fotbaliști cu pasiune pentru fotbal, iar Bebe Mitu e cireașa de pe tort”, a menționat și Adrian Abrudean, antrenorul grupării de pe Mureș.

Probabil, experimentatul mijlocaș va debuta chiar sâmbătă, în Zăbrani – Săvârșin, din cadrul etapei a 18-a a Ligii a IV-a Arad.Victoria ocupă locul 9 în primul eșalon fotbalistic județean, cu 19 puncte acumulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button