UTA Arad

Roșu nu merge după fenta contracandidatelor: „E mai corect să spui direct că vrei să promovezi”





La finalul partidei câștigate duminică, la Șiria, Cornel Tălnar spunea cu jumătate de gură că Brașovul are ca obiectiv promovarea în elită. Mai degrabă, antrenorul „stegarilor” afirma că echipa este cea care a luat-o înaintea conducerii, dar și că UTA și Sepsi Sfântu Gheorghe sunt contracandidatele „galben-negrilor” pentru locurile 2 și 3.

Laurențiu Roșu nu merge după fenta „Țânțarului” sau a reprezentanților celorlate formații din topul ligii secunde. „Acestea sunt jocuri de culise, vorbe aruncate așa, fără argumente concrete. S-a văzut clar cine se bate la promovare. Pe lângă Juventus, Sepsi și Brașov, și Satu Mare și Mioveni și Chindia vor să ajungă în Liga 1. Să nu-mi spuneți că vreuan dintre aceste echipe vor altceva, fiindcă nu le cred. Eu de la început am zis că vreau să promovez cu UTA. E mai corect să spui direct, că ne luptăm să promovăm, decât să nu o spun”, a punctat antrenorul „Bătrânei Doamne” după confruntarea cu brașovenii.

Pe de altă parte, după înfrângerea de la Brăila, tot „principalul” arădenilor spunea că ar prefera să se rostească mai rar cuvântul promovare în vestiarul echipei sale, iar faptele din iarbă să ia locul vorbelor.

FOTO: Ciprian Petcuț









2 comentarii

  1. Domnule Rosu, eu te-am mai rugat si saptamanile trecute sa nu incerci sa joci doar cu un varf daca ai macar doi apti de joc (noi am avut trei), ca mergem in cap. S-a intamplat foarte repede macar, astfel ca putem invata din asta. Noi trebuie sa ramanem la 4-4-2 -ul ala sfant, fara artificii cu semmi-varfuri in spatele varfului si altele de genul ca la nivelul nostru inca nu funcioneaza.
    Pentru asezarea cu care ati inceput meciul cu Brasov, dupa mine ar fi fost nevoie ca ambii fundasi laterali sa fi avut in 90 de minute macar vreo 15 centrari fiecare de caciula.(bune sau rele dar sunt centrari in careu pe care sa le floseasca cumva acel varf super izolat intre trei fundasi adversi). Acest lucru e foaaarte departe la noi, din moment ce fundasii laterali depasesc jumatatea terenului doar indemnati eventual din tribuna.
    In repriza a doua a intrat Curtius si buum a inceput presarea puternica a UTA-ei. E atat de simplu.
    Poate cititi, sper ca n-am deranjat. Numa bine si bafta!

    0
    0
  2. D-le Rosu,fara introducerea a doua varfuri in atacul utist,spun si eu ca si Darthept ca nu batem pe nimeni !Daca nu mergi pe fenta Tantarului e bine caci ai vazut la finalul meciului cu noi ce a declarat,ca el vrea sa promoveze Brasovul si UTA dar eu il cunosc fb pe omul din Barabat (suntem aproape vecini) ca doreste pe aceste 2 echipe in A pentru ca 6 puncte le are asigurate cu noi la Brasov- gen Nagy si castiga iar la UTA Rosule cauta fundasi centrali buni si unul pe stanga ,caci de Filaret e numai mustata si bine ca s-a tuns…!Poate o sa iei masuri fata de cei care tot gresesc,iar golurile incasate spun si ele ceva !Acusi avem o caruta de goluri incasate !Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button