Stranieri aradeni

Țucudean a ajuns la curtea „Regelui”: „Viitorul – singura echipă cu o idee de joc, avem cele mai mari șanse la titlu”





După despărțirea de Pandurii Târgu Jiu și ceva tentative de a-și găsi echipe în ligile doi din Italia și Germania, George Țucudean s-a înțeles cu Gheorghe Hagi pentru un contract pe doi ani de zile. Arădeanul a semnat cu Viitorul Constanța până în iunie 2019 și este convins că formația constănțeană poate câștiga titlul.

„Am ales să vin aici pentru proiectul acesta dar și pentru că Viitorul vinde foarte bine. Jucătorii au parte de un antrenor foarte bun. Am auzit numai cuvinte de laudă despre el. Sper să ajut echipa să ia titlul. Viitorul este singura echipă care are o idee de joc. Indiferent de rezultat ei joacă la fel și de aceea am ales echipa lui Hagi. Avem cele mai mari șanse la titlu, depindem doar de noi”, a declarat Țucudean pentru site-ul oficial al celor de la Viitorul.

La Pandurii, ultima sa echipă, Țucudean a înscris 5 goluri și a dat trei pase de gol în 16 meciuri  de Liga 1. Născut la 30 aprilie 1991, George Țucudean a mai evoluat în Liga a 2-a pentru UTA, în primul eșalon pentru Dinamo, UTA, Steaua, ASA Tg. Mureș și Pandurii Tg. Jiu. În străinătate, a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege și Charlton Athletic.









Un comentariu

  1. Sunt foate curios cand George Tucudean a avoluat pt UTA in liga 1?Manager?
    ” George Țucudean a mai evoluat în Liga a 2-a pentru UTA, în primul eșalon pentru Dinamo, UTA, Steaua, ASA Tg. Mureș și Pandurii Tg. Jiu. În străinătate, a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege și Charlton Athletic”
    G.Tucu este un tip de mare bun simt si bine educat,cu siguranta ar fi ajutat echipa de liga 2 pt promovare,din pacate incompatibilitatea dintre Tucu&Falca/Mezar a dus la pierdera unui sponsor si unui jucator bun pt echipa…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button