Gloria LT Cermei

Aslău: „Rezultatul nu ne cade bine” vs. Popescu: „Copiii noștri prind încredere și leagă jocul”





După un 0-0 cu Galda, un 1-1 cu Poli II a venit și 2-2-ul cu Pandurii Tîrgu Jiu II pentru Lunca Teuz Cermei. Gazdele și-au multe speranțe într-o victorie, dar s-au ales doar cu un punct ce-i menține în parte a doua a clasamentului.

La final, Mircea Aslău s-a declarat mulțumit de ambiția jucătorilor săi, dar nu și de deznodământul partidei. „Până la urmă, a ieșit un rezultat ce nu ne cade bine. Am scos doar un egal când noi speram la prima victorie din retur. Am întânit o formație foarte bună, cu copii crescuți la un club serios.  Sunt și destul de omogeni, joacă repede și ne-au condus în două rânduri. Felicit băieții mei pentru ambiția cu care au tratat situațiile din teren, au revenit de două ori, au mai fost și alte ocazii, dar au avut și ei. Etapa următoare mergem la Sebiș, pentru noi este un joc obișnuit, doar că e mai aproape de casă. Oricum. presiunea este la adversarii noștri”, a menționat antrenorul „roș-albilor” de peTeuz.

Dacă în urmă cu două săptămâni plecau acasă cu mâna goală din județul nostru după „duelul” cu UTA II, „pandurii” mici s-au mobilizat la Cermei pentru o remiză cu destule faze de poartă. „Avem tinerețe și dorință de afirmare, eu cred că a ieșit un joc foarte frumos, echilibrat și spectatorii veniți în număr mare au avut ce vedea. Avem o selecție continuă, folosim jucători de la grupele de republicani, plus câțiva fotbaliști aflați în vizorul primei echipe. Nu e o întâmplare faptul că Robert Dumitru a fost cel mai bun de pe teren. Are experință și asta s-a văzut la acest meci de Liga 3-a. Oricum, copiii noștri prind încredere după rezultatele bune și se leagă și jocul”, a menționat tehnicianul oltenilor, Cristian Popescu, la finalul confruntării de la Cermei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button