Fotbal judetean

Balamalele au cedat în cele din urmă: Victoria Felnac – CS Dorobanți 3-0





Echipa lui Ciubăncan ajungea la Felnac în postură de echipă neînvinsă în retur, iar după prima repriză trăgea speranțe într-o a treia remiză benefică în special pentru moral. Ca și la Zăbrani, „lanterna roșie” s-a mulțumit să stea cuminte pe două linii și să încerce contre veninoase, mai ales că îl avea din nou la dispoziție pe rapidul Darius Lăsculescu.

Așa că VI-FE s-a instalat încă din debut la cârma partidei, a pasat destul de mult, dar și-a creat cea mai clară fază de gol la lovitura liberă executată de Radu Popa în transversală. Pașcalău a fost și el chemat la apel de un șut al Georgiu, iar scorul pauzei a fost alb.

Nici bine nu a început partea a doua, căci Radu Popa a luat pe cont o acțiune pe cont propriu și a înțepat balonul pe lângă Mitrea din 7 metri. A fost momentul în care „balamalele” Dorobanțiului au cedat, s-au înmulțit și nervii (Nadiu a fost eliminat de pe teren pentru două „galbene”), iar pe acest fond Felnacul a crescut și mai mult în joc. Rezultatele s-au văzut și pe tabelă de abia în ultimele 10 minute. Mai întâi, Dubeștean a bătut tăiat o lovitură liberă, iar Borteș a marcat cu capul. Cu 4 minute înainte de final, același Claudiu Borteș a scris concluzia meciului în urma unui șut al lui Băd, respins în față de Mitrea.

Pentru formația de pe Mureș scorul de neprezentare a fost pansamentul perfect după semi-eșecul cu Păulișul. „Am jucat mai bine ca săptămâna trecută, am avut – parcă – o altă motivație, un alt ritm. Bineînețeles, cu Popa și Băd și aportul nostru ofensiv a fost mult mai bun, în fața unui adversar, totuși, incomod, ce a luptat cu armele sale. După 1-0, misiunea noastră s-a simplificat, au apărut și spațiile, dar și nervii în tabăra adversă, iar când a fost și eliminat un fundaș de-al lor, am știut că nu ne vor mai pune probleme. Nu vizăm niciun loc anume în clasament, ci doar vrem să scoatem maxim din fiecare meci. Avem un obiectiv în care ne încadrăm în momentul de față, sper ca băieții să joace dezinvolt în meciurile ce urmează. Deocamdată mă bucură faptul că și azi a fost lume multă la meci, a aplaudat jucătorii la final, asta înseamnă că sunt mulțumiți. Același lucru e valabil și pentru domnul primar Ionică Malița, care și azi a fost alături de noi și îl simțim tot mai implicat în viața clubului”, a menționat Dan Cuedan, antrenorul „roș-albilor”.

Formații:

Felnac: Pășcălău (87 Matenț) – Țugulescu (80 Olariu), Brozbic, Moisă, Petri – Dubeștean, Adam (90 Felnacichi) – Mărușteri (61 Borteș), Butura, R. Popa – Băd.

Dorobanți: Mitrea – M. Ando, Pistrui, Nadiu, R. Szabo – Georgiu, Ștrengar, Văduva – Szoke (67 Junc), M. Radu (62 Stancu), D. Lăsculescu.

Arbitri: Tudor Jurcă – Sergiu Burcă, Dan Hanyecz. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Eugen Roșu









2 comentarii

  1. Ce ușor vorbești Profesore și băieții au 2 luni fără nici un ban în buzunar!nu ii încântă cu nimic ca vine lume sa ii aplaude și de 2 luni joaca gratis.Hai Vi-fe.

    0
    0
  2. Asta a învățat din politica,astea-s declarații de tăiat panglica ,sa nu supere pe cineva,ca altfel ii bai și-l da afara ….. nul mai ia nimeni

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button