Fotbal judetean

Liderul si-a serbat majoratul în vecini: CS Ineu – Crișul Chișineu-Criș 0-3





Crișul își continuă seria victoriilor în campionatul județean. Victimele de astăzi au fost cei de la Ineu, care, deși aveau  foame mare de puncte pentru a părăsi subsolul clasamentului, nu au reuşit să-și facă jocul nici de această dată.

Prima repriză a fost la discreția oaspeților, cu Nicu Modan în mare formă. Vârful Crişului a marcat de două ori, în minutele 10 şi 22. De fiecare dată, a centrat Borşa, iar golgheterul liderului a reluat mai întâi cu capul şi apoi cu dreptul, din cădere, pe lângă Puşcaş.

Repriza a doua a fost mai modestă că intensitate, cu ineuanii încercând şi ei câte ceva în atac. Mai întâi, Călăcean a trimis cu capul din 8 metri puțin peste transversală, iar apoi Ciocan a pătruns pe stânga și a șutat la colțul lung, mingea trecând de puţin pe lângă poartă. Alin Gligor a avut o imensă ocazie, a scăpat singur cu Mucha dar acesta din urmă l-a blocat în momentul șutului. gavrilă a încercat și el un șut de la margiena careului dar mingea s-a dus mult pe lângă.

Totuşi, concluzia partidei aveau să o scrie oaspeţii, prin Alin Mihai, cu un lob din interiorul careului fără speranță pentru Pușcaș. Scor final 0-3.

Ineul rămâne cu punctul cucerit la Dorobanţi etapa trecută şi cu ameninţarea retrogradării asupra ei. „Îmbucurător este că am reuşit să punem mingea jos, mai ales în repriza a doua. Păcat că am luat două goluri în prima parte pe greşeli personale şi ne-am revenit mai greu. În reriza a doua, până am luat golul trei, chiar am dominat. Suferim încă la omogenitate şi nu avem moral. Sper că în meciurile următoare să avem parte şi de puncte”, a precizat Cristi Sculici, antrenorul zărăndanilor, la finalul partidei din această dimineaţă.

De partea cealaltă, liderul şi-a sărbătorit majoratul cu cea de-a 18 victorie consecutivă în campionat. „Mă bucur că am câştigat, sper să continuăm pe aceeaşi cale, cu toate că vor fi şi meciuri mai grele. Adversarul de azi nu ne-a pus mari probeleme, cu toate că are în componenţă jucători cu experienţă, dar la final de carieră, cât şi câţiva jucători tineri de mare viitor. Noi încă suferim la capitolul lot, au intervenit accidentările şi suspendările. Azi, de exemplu, Ciornei a tras de el, chiar dacă era accidentat. A dovedit mare caracter. Sper să revină şi Lung, ale cărui probleme medicale se pare că nu sunt atât de grave”, a punctat şi tehnicianul Crişului, Mihai Roşca.

Formaţii: 

CS Ineu: Pușcaș – Bogdan ( 75 Udrescu), Karmanoczky ( 45 Călăcean),  Iaroș, Hulbăr – Ciocan, M. Ponta, Clej, Gavrilă (45 Ţîrban) – Spătaru ( 65 Ghe. Maşniţă) – Al. Gligor.

Crișul Chișineu Criș: Mucha – Ciornei (69 Marinescu), Teședan, Al. Pavel ( 67 Lavrincsik), Jude – Borşa, Turcuș, Jichici, Gâlcă – Al. Mihai,  Modan.

Arbitri: Alin Deac – Tudor Groșan, Florin Vesa.

Observatori AJF: Dorin Vătran, Daniel Scridon









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button