Rugby

Lider autoritar în Sînnicolau Mic: CSU Arad – CS Năvodari 15-54





Rubiștii arădeni au fost copleșiți de forța liderului Diviziei A la rugby. Câștigând clar duelurile pachetelor de înaintare, Năvodariul s-a jucat cu firava formație studențească condusă chiar din teren de Marian Grindei.

Și, totuși, întâlnirea a început promițător pentru gazde. Eseul lui Cornel Farcaș a valorificat 10 minute bune din partea „verzilor”, care apoi – însă – au cedat total initiativa. În 15 minute, vizitatorii s-au dus la 21-5, prin eseurile marcate pe grămadă de Zapan, Agiacai și Ignea, acesta din urmă transformând toate cele trei eseuri.  Același C. Farcaș a dat impresia reintrării în joc a celor de la CSU, cu încercarea de 10-21, scor cu care s-a încheiat prima parte.

Repriza a doua a început cu Pușcașu pe margine pentru un cartonaș galben și cu alte două eseuri reușite de formația constănțeană. Puișoru și Ignea au mai pus 10 puncte pe tabelă și tot Ignea a trimis balonul printre bețe de fiecare dată. Scorul lua deja proporții: 10-35 și mai era de jucat o jumătate de oră. Pilierul Apetroae și-a trecut și el numele pe lista „eseiștilor”, iar Ignea a mai transformat odată. Galopul de sănătate a continuat cu aripa Grigoraș marcând pentru 10-47 și Ignea a făcut 10-49. În cele din urmă, Costică Dragoș a culcat și el balonul în terenul advers pentru încercarea de onoare din mitanul secund, dar nimic mai mult. După Borș și Afloare, a fost rândul lui Grindei să rateze transformarea. Concluzia partidei a scris-o Comănici cu un eseu pe flanc pentru un rezultat final zdrobitor în favoarea vizitatorilor: 15-54!

Formații:

CSU Arad: Grindei, Costică, D. Stoica – A. Cristea, Ciocan – Postolache, Marinca, Maxim – Afloare, Borș – Pușcașu, C. Farcaș, Nastiuc, Dat – Szucs. Au mai jucat: A. Farcaș, Gherdan, Csornai, Craiu, Dancu.

CS Năvodari: Apetroae, Strat, Zapan – Burlacu, Croitoru – Niță, Agiacai, Olescu – Croitoriu, Ignea – Porumb, Trandafir, Puișoru, Grigoraș – Nicolae. Au mai jucat: Comănici, Agapie, Toader, Ciubotariu, Barbu, Brașovanu.

Arbitri: Răzvan Vasiliu – Andrei Iftode, Florin Bonea









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button