Fotbal judetean

Prima victorie a primăverii pentru teamul din Podgorie: CS Glogovăț – Păulișana Păuliș 1-3





Până astăzi, Dănuț Mițiți și elevii săi au trebuit să se mulțumească doar cu cuvintele frumoase ale partenerilor de întrecere, respectiv Sântana și Felnacul, dar asta nu a ținut loc de puncte. La Vladimirescu a venit și ziua primei victorii a primăverii, una mai clară decât o arată scorul.

Totul s-a decis în primul mitan, când, pe lângă ocaziile mari ratate, Păulișana a și încsris trei goluri. În minutul 11, D. Popa a pus capul la lovitura liberă a lui E. Calancea, iar, la cum s-au defășurat ostilitățile, golul de 0-2 era doar o chestiune de timp. În minutul 37, o minge aruncată de Itu peste apărarea gazdelor a ajuns la Albulescu, care l-a executat cu sânge rece pe Ciornei. Apoi, chiar în ultimul minut al primei părți, Denis Calancea a beneficiat de o lansare a lui Mițiți și, după ce a intrat în centru, a înscris pentru 0-3 la pauză.

Repriza a debutat cu alte situații irosite de D. Popa și Iercan, dar golul a căzut în poarta lui Dulhaz. În minutul 56, Andrei Gornic a executat excelent o lovitură liberă de la 30 de metri, iar experimentatul portar al oaspeților nu a avut replică. Când Lucian Avram a fost eliminate de pe teren pentru că a intrat cu ambele picioare în față la Albulescu, era clar că soarta confruntării nu se mai poate schimba, iar Glogovățul, care azi nu a putut conta pe piesele grele Blănaru, Ardelean și Cornea, se cam vede înghițită de plutonul ce luptă pentru supraviețuire.

Păulișul se uită, în schimb, în sus în clasament, unde o vede pe Șimand la 2 puncte distanță, pe o onorifică poziție 7. „Chiar dacă Dinu Donca și Dan Cuedan au vorbit frumos despre Păuliș după primele meciuri, parcă ne doream ceva mai mult. Astăzi, au venit și punctele la capătul unei prestații destul de bune a băieților. După primul gol, nu cred că s-a mai pus problema câștigătoarei, deși m-a supărat puțin faptul că am ratat destul de mult și i-am lăsat să vină la două goluri. Tactic, am controlat mereu partida, în a doua repriză chiar am jucat la siguranță, iar 11 contra zece, după eliminarea lui Avram, lucrurile au fost și mai simple. Mă bucur că au marcat atacanții și începem să facem puncte după un start așa și așa”, a apreciat Dănuț Mițiți, antrenor și jucător la Păulișana Păuliș.

Formații:

Glogovăț: Ciornei – Danciu (46 Doboș), Mariș, Tănasă (46 Magdi), Neag – Topac (88 Chiș), S. Popa, Goldiș, L. Avram – A. Gornic, Negrea.

Păulișana: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Cervenschi, Ambruș – Iercan (62 Savu), Itu (81 R. Brandais), Mițiți, D. Calancea – D. Popa (73 B. Gherghel), Albulescu (86 Bruț).

Arbitri: Alin Bolcaș – Mihai Berariu, Remus Naghi. Observatori AJF: Marius Alexa, Marcel Vida

Un comentariu

  1. Reactivați-l pe Marculescu sa va scoată din groapa altfel la anul o sa jucati cu Becu, Lupu și Oaia

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button