Fotbal feminin

Ineuancele câștigă primul meci al primăverii printr-un autogol al orădencelor de la Lugas





Amânat la cererea „lanternei roșii” a Ligii I feminin (seria de Vest), meciul restant dintre CS Ineu și Sporting Lugas s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor. Fiindcă s-au jucat cu ocaziile, „alb-albastrele” au trebuit să se mulțumească cu autogolul înscris de un fundaș advers după cornerul bătut de Cozac, în minutul 33. „În afara a două-trei faze fixe, echipa din Oradea nu ne-a pus probleme. În schimb, noi am ratat destul de mult, în special prin Tina Ancăș și Cozac. Fetele ar trebui să fie mai pragmatice în astfel de ocazii, dar, pe de altă parte, mă bucură jocul colectiv și maniera în care am stat în teren. Urmează să mai jucăm alte două meciuri acasă, cu Satu Mare și Becicherec, sperăm să adunăm puncte, iar la final vom vedea pe unde ne situăm. Dacă echipele satelit ale Olimpiei Cluj și Odorheiului nu participă în play-off, eu zic că avem șansele noastre să fim acolo”, a menționat Cristi Sculici, antrenorul coordonator al CS Ineu.

Formația din Țara Zărandului le-a înfruntat pe fetele de la Lugas în formula: Moț – Mogocs, Leț, Covaci, Preală – Mihăieș (89 Ungureanu), Haida, Nicodin (3 Vamanu), Cozac – Ancăș (89 Strifler), Zugun (77 Cristea).

O veste bună vine și de la pepiniera clubului. Atacantul Karla Kruger (12 ani), componentă a echipei de băieți de 2006, va participa la selecția pentru formarea naționalei de Under 15 de fete.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button