UTA Arad

Danezii mai buni la tineret, utistul Petre a evoluat o repriză fără realizări deosebite





Dacă, duminică seara, prima reprezentativă a României a remizat cu Danemarca, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018, astăzi, în Spania, „tricolorii” mici au fost învinși de nordicii de aceeași vârstă cu 2-0. Titular în precedenta întâlnire amicală de la Marbella (1-5 cu Rusia), arădeanul Adrian Petre a rămas pe bancă în prima repriză.

Utistul a evoluat în ultimele 45 de minute, fără a avea realizări deosebite, ocaziile echipei antrenate de Daniel Isăilă fiind semnate de jucătorii Viitorului, Cicâldău și Coman. Meciul a început cu danezii la conducerea jocului, iar în minutul 13, aceștia au și deschis scorul cu o lovitură de cap bine plasată din 8 metri. După trei minute, Răducanu și-a încercat și el norocul prin același procedeu, însă mingea a trecut alături. Cabuz a avut o intervenție bună, iar apoi Hagi putea marca, dacă șutul său cu stângul de la 20 de metri nu s-ar fi dus puțin peste poartă.

Cabuz – (46 Tordai) – Căpușă, Pașcanu, Ghiță, A. Radu – Nedelcu (57 Dragomir) M. Dulca (74 P. Iacob) – A. Ciobanu (61 F. Coman), I. Ianis (46 A. Cicâldău), Moruțan (61 M. Dobre) – Răducanu (46 Ad. Petre) a fost echipa aliniată de Daniel Isăilă în testul cu Danemarca.

„Tricolorii” mici revin din Spania în această seară, iar Petre va fi din nou la dispoziția lui Laurențiu Roșu începând de miercuri.

FOTO: frf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button