National Sebis

Feieș face apel la președintele Cojocaru să ia măsuri în privința…antrenorului Cojocaru! Își schimbă Sebișul obiectivul?





Un punct din 9 posibile și căderea pe poziția a treia în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a trezesc nemulțumiri la Sebiș. Chiar primarul orașului, care spune că e reflexia părerilor exprimate de susținătorii echipei, anunță vremuri grele la club. Sau cel puțin nu la nivelul celora de până acum. „Ca și măsuri efective din direcția autorităților locale, atât vă pot spune, că luăm serios în calcul reducerea bugetului clubului pentru lunile ce au mai rămas de disputat în acest campionat. Cum se va reflecta acest lucru în buzunarul antrenorilor și jucătorilor nu vă pot spune eu acum. Probabil, va fi și o schimbare de obiectiv, deși, din câte văd, vestiarul a schimbat singur obiectivul câștigând un singur punct din 9 posibile în ultimele trei săptămâni”, susține Gheorghe Feieș.

Lucrurile sunt ceva mai întortocheate la Național Sebiș, din moment ce pe Călin Cojocaru în găsim în dublă ipostază, cea de președinte și antrenor. Așadar, jocul de cuvinte făcut de Feieș vine de la sine: „Președintele clubului trebuie să ia măsuri împotriva antrenorului echipei. Lucurile au scăpat puțin de sub control, nici măcar secunzii nu-l mai ajută, căci – altfel – i-ar fi spus că nu e posibil să nu joci la Deva fără cel mai bun junior al nostru (n.a. Iuga). Și mai face tot felul de declarații în presă ce nu sunt susține de rezultate. Un fel de tembelism declarativ. Tot președintele trebuie să-i spună antrenorului că o pauză dată jucătorilor de vineri până luni e prea mare. Fotbaliștii își ies din ritm în trei zile, dar asta s-ar putea să o rezolvăm și noi. De altfel, nu cred că de acum înainte se va mai întâmpla așa ceva la Sebiș”.

Primarul recunoaște că exprimându-și public părerea pune – oarecum – o presiune și mai mare pe jucători și antrenori, dar își asumă acest lucru.

Naționalul a pierdut în trei runde avansul de 5 puncte pe care l-a avut după prima rundă a returului în fața celor de la Reșița și Galda, iar acum e pe locul 3, la egalitate de puncte cu CNS Cetate Deva. Iar vineri, la Sebiș, ajunge Cermeiul într-un adevărat derby zonal plin de patimi și orgolii.









9 comentarii

  1. D-le primar Feies ar trebui sa aduci alt antrenor principal in locul lui Cojocaru pentru a da un impuls celor care sunt blazati.Schimba repede primare,ca doar asa mai ai o sansa la promovare in duelul cu Resita !

    0
    0
    1. Le are cu ce????? Cu comentariile aiurea????? Criticii întotdeauna știu doar sa critice!!!!! E mult mai ușor decât să faci ceva folositor. Știe dl. primar ce să facă. Nu va faceti probleme. Și mai lăsați intrigile. HAI NAȚIONAL SEBIȘ! !!!!

      0
      0
  2. Sandule iti traduc cuvintele pe care tu te faci ca nu le intelegi !Suna cam asa,,Le are cu….fotbalul,ca la Sebis nu e gimnastica…..inot,polo…etc Alo Sandele eu doresc sa-i trezesc pe neputinciosii tai d-le ,,avocat,, si de ce n-ar fi bun un Nagy la voi,ca sa mai repare din prostescul joc lacut cu Bv in tur !Si propunerile mele poate ajuta pe d-l primar Feies…!Tu ai dat in lopta invreo divizie sa ma poti combate ,,,,?SA NE VEDEM LA FINAL DE CAMPIONAT,sa vedem cine a avut dreptate !

    0
    0
    1. In primul rând,ca sa dai sfaturi trebuie sa fi făcut ceva,nu sa stai sa comentezi ascuns din spatele unei tastaturi ,probabil ca doar de acolo poti sa faci asa ceva ,realitatea e alta si esti foarte departe de ea ,tu care dai lupte cu tastele e greu pt tine sa înțelegi fenomenul,oameni ăștia chiar muncesc chiar daca comit si erori ,e clar ca meciul cu uta trebuia câștigat au jucat foarte slab dar in rest,echipa arată într-adevăr a echipa si aici ma refer la absolut tot ,te aștept la stadion …..Bafta băieții !!!

      0
      0
  3. D-le Zoly eu sunt putred de atata fotbal si prea multe am vazut si auzit in cei peste 63 ani si nu ma ascund in spatele tastaturii cum debitezi tu ! Sunt din AB si poti intreba despre mine printre alti pe Ionut Popa, Axente,Coras,Birau.Lucaci,Cura,Tripa, Ov Hategan +++++ CE AU JUCAT FOTBAL LA UTA.Eu am construit un stadion prin relatiile mele unde au jucat toti jucatorii fosti la Unirea A-Iulia si am fost si conducator la o echipa ce a castigat Cupa Romaniei pe judet…dar nu aveam bani ca cei din Sebis !Cand viin ai tai la Galda cred ca merg la meci.Voi ati avut puncte destule in avans si ati patit ca Danila Prepeleac….Sa vina Nagy d-le Feies, sa-si mai spele din rusinea brasoveana Ce sa-i faci daca de mic copil am iubit UTA si echipe precum Vagonul,Strungul,CFR ITA Ar.Motorul Ar,Gloria Ar…..Mi-a parut rau de Pecica ce-a patit cu Ighiul 0-4 etc.Lolea de la Resita e tare.. Hai UTA, ca BV NE-A FACUT REPETENTI PRIN CELE 6 PUNCTE CASTIGATE CU NOI !

    0
    0
  4. @ Le are cu- nu e cazul sa te justifici, dragostea ta pentru fotbalul aradean se vede. Doar ca-peste tot- exista unii care nu suporta ideea ca, -la fel ca si in alte domeniii-, toti vedem un meci, dar il pricepem si il judecam diferit, Pentru ca unii asteapta o victorie, apoi sint fericiti, fie sint rude sai amici de implicati la club iar, altii asteapta sa vada fotbasl iar victoria care vine din asta,. Deci conteaza si cum castigi,cum joci.Sebisul, mereu se ineana „ca tziganul la mal” , mai ca imi vine sa cred ca e o tactica, se cheltuie bani, in fotbal, pe sperante, apoi , spre final, isi dau seama-desi nu vreau sa recunoasca public- ca divizia B e prea mult pentru Sebis ( dupa modelul Pancotei). Chestiile astea sint valabile nu doar la sebis,…ci si la case mai mari.

    0
    0
  5. Domnule,daca pana la vârsta de 63 de ani ai reușit „performanțele „pe care le-ai enumerat ,nu ai cum sa dai sfaturi ca sant egale cu zero ,din păcate in loc sa debitezi asemenea prosti,mai bine te-ai ocupa de nepoți ,nu poti judeca o echipa ce nu ai văzut-o niciodată pe viu,iar referitor la domnul Naghy cu tot respectul pt dumnealui a fost si a ratat o promovare deci nu cred ca e omul potrivit ,iar sfaturi poate da unul care într-adevăr a făcut ceva pt fotbal ,nu unul care visează ca a făcut ……. Hai Național !!!

    0
    0
    1. Spune-ne tu Zoly ce ai făcut pt fotbal?Vad ca de vreo 6 ani tot va „chinuiți „sa promovați ,oare faci și tu parte din mari sfătuitori ai primarului ,pr ca dacă e așa înseamnă ca nu ai făcut nimic pt fotbal

      0
      0
  6. Mersi d-le ION pentru aprecieri si cred ca scrieti si in Prosport cu …Ion Costea.unde punctati impartial ca si-n Sportarad! Alo Zoly vad ca iar ma combati anapoda,dar eu chiar am avut realizari si performante in fotbal si nu debitez prostii cum titrezi tu…!Fi atent ca am fin si rude arbitri (stie Cr.Pacurar si Oprescu) si chiar pot pune o ..vorba,,la unii fluierasi ce va arbitreaza,dar razbunarea e arma prostului….!Stiu ca nu-ti convire d-le Zoly,dar nu ma face sa spun ca regret ca m-am coborat la intepaturi,cu unul ca dvs…Hai UTA.Hai Sebisul !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button