UTA Arad

S-a săpat prima „tranșee” pe „Motorul”! Falcă anunță o arenă acceptabilă pentru sezonul 2017-2018





Cu UTA „exilată” la Șiria pentru returul Ligii a 2-a, Primăria are undă verde să reabiliteze arena „Motorul”. S-au anunțat investiții de aproximativ 600 de mii de euro în refacerea gazonului și mărirea capacității stadionului. Astfel, săptămâna trecută au apărut primii „constructori”, vreo doi-trei, care au săpat un șanț de-a lungul tribunei întâi pentru a se turna o parte din fundația noii tribune. În această săptămână, pentru „tranșeul” de pe cealaltă a terenului s-a cerut intervenția unui miniexcavator, în timp ce despre „operațiunea” de înlocuire a gazonului cu cel semi-hibrid nu se știe încă nimic.

Astăzi, cu ocazia întâlnirii cu cetățenii pe Facebook, primarul Falcă a lăsat să se înțeleagă faptul că investițiile în municipiu, respectiv licitațiile pentru realizarea lucrărilor, nu au putut fi făcute atâta timp cât nu a fost aprobat bugetul pe 2017. „De abia de pe 17 martie, Aradul are un buget, o să începem și investițiile. La <<Motorul>> o să mai cumpărăm o tribună, o să lucrăm la gazon, pentru ca în sezonul 2017-2018 stadionul să arate acceptabil”, a fost scurtul răspuns al edilului la întrebarea despre ritmul lucrărilor la arena din Aradul Nou. Pe de altă parte, Falcă a început să devină realist, atâta timp cât nu a mai pomenit despre „visele umede” legate de darea în folosință în acest an, chiar și parțial, a stadionului „Francisc Neuman”

Până una alta, conducerea UTA-ei a trimis o adresă către Primăria Arad, respectiv Serviciului bazelor sportive din municipiu, prin care reamintește că, pe baza contractelor de închieriere semnate între părți, instituția de la kilometrul zero e obligată să creeze condiții de antrenamente și joc bune pentru echipele clubului. Nu mai departe de ieri, ambii antrenori de la grupele de juniori Elite, Dan Oprescu, respectiv Costel Bogoșel, s-au plâns de calitatea gazonului din Sânnicolau Mic, însă lucrurile nu stau mai bine nici pe „ICRTI”.

10 comentarii

  1. La pariu ca nu o sa se inlocuiasca nici un gazon. O sa-l peticeasca, nu stiu cum, dar nu o sa fie inlocuit.

    0
    0
  2. Bine ca-n sfarsit s-au inceput lucrarile de modernizare la Motorul,dar baiul e altul !Laudariciul de Mera de la ASU Poli TM, declara ca el nu iarta si nici nu uita pe brasovenii care au facut meci tovarasesc in trecut si ASU a retrogradat.Vazand meciul BV-ASU Poli Tm sa vezi 2 autogoluri date de timisoreni,din care unul..a lui Mera !Astazi TM nu a dat macar 1 sut pe poarta lui Cauca si au frecat mingea ca incepatori.Mai Brandescule pe noi ne-ai incurcat in toamna prin acel 1-1 de pe orezaria Motorul….dar pe brasoveni ba !Acum UTA a cazut pe locul 4 si e f greu sa recupereze punctele pierdute aiurea in multe meciuri.,cele mai dureroase fiind in tur la Brasov cu NAGY !!!!!Si cand te gandeste ca echipele din partea superioara a ligi 2-a ne-au casapit amarnic si nu se stie ce rezultate mai facem in viitor.???? cam PA promovare.Sunt zile triste pentru patimasii suporteri utisti si chiar si pentru cei din Sebis…!

    0
    0
  3. Cum naiba sa promovam cand , o echipa a timisoarei a facut figuratie pe teren contra brasovului care nici nu s-au sinchisit sa faca prea multe eforturi sa castige si nefiind nevoie sa dea gol pt. ca si-au dat timisenii singuri , si UTA. sa chinuit sa ii bata scotand un amarat de egal si atentie, ii v-om intalni dinou la Timisoara si sa vezi meci atunci !!!

    0
    0
  4. noi trebuie sa ne castigam meciurile daca nu suntem in stare nu avem ce cauta in Liga I. Am avut sansa sa ne desprindem dar am pierdut cu Brasov ne-am impiedicat de Braila ( am pierdut si acolo). Sepsi ce meciuri a avut Clinceni care nu stia cum sa ii faca sa ajunga in jumatatea lor, despre meciul cu Olimpia ce sa mai vorbim acestia au jucat 55 minute cu un om in plus si nu au tras la poarta. Noi d e clar suntem echipa pe care toti doresc sa o bata personal cred asta din cauza faptului ca avem o anumita aroganta fata de celelalte echipe ( nu inteleg de ce). Poate totul se trage de la siguranta salariului, conditiilor pe care le au ( lasand la o parte lipsa terenurilor) unde s-au antrenat in iarna ( Spania) intrarea pe teren ca niste prime done ceea ce in sezonul trecut si in tur dupa venirea lui Rosu nu se vedea. Erau meciuri in care echipa juca cu foarte multa rautate cu toate problemele de joc a echipei acum echipa mi se pare cea de la inceputul campionatului ( pe vremea lui Roly) cand exista asa un miserupism acut. Acum se vede pregnant lipsa unui lider orce am zice Gligor nu este asa ceva se simte lipsa lui Botis nu a jucatorului a omului care ii facea pe tinerii sa joace, acum insa liderul mi se pare Manea insa acesta de multe ori nu se stapaneste pe el insusi. Noi suporterii ca parere simteam dupa achitii si a jocului din pregatiri ca vom rupe tot vom castiga doar prezentandu-se insa realitatea dura e ca nu este asa. Poate si noi suporterii eram prea siguri de promovare iar acum multi din noi nu mai inteleg ce se intampla, de ce Rosu nu mai e cel din tur? de ce nu joaca echipa la fel ca in tur cand acum avem o banca la fel de buna ca si titularii? de ce echipa pare ca nu mai are prospetimea fizica din tur? de ce Andor nu e titular? de ce Picioni a jucat doar 15 minute cu Resita iar apoi deloc cand tu Rosu ai cerut achizitia unui varf ca sa joci 4-4-2? cum am mai scris eu cred ca vom promova sigur 100% insa doar cu conditia ca echipa sa redevina cea din tur cand am castigat 8 meciuri din 9. Forza UTA!!!

    0
    0
  5. Adevar spui tu CICO si asa este cum ai expus tu situatia in care se afla echipa. Cu totii vrem de foarte multi ani ca acest nume UTA. care este incarcat de glorie si traditie cum putine cluburi din provincie sunt dar niciuna ca, UTA., sa promoveze odata si odata dar intotdeauna cand se vrea acest lucru , intervine cate ceva , ba pe plan de conducere, ba politic etc, etc. si trec anii , ani la rand si tot ne chinuim in ligile secunde si este mare pacat pt. acesta echipa care a dat mari jucatori in trecut atat pt. club cat si pt. echipa nationala. Raman si eu uimit, de ca Andor nu este jucat titular in locul

    0
    0
  6. sa faci unele lucrari e necesara o documentatie.Daca nu exista si nu se comunica nimanui insemna ca nu eista
    ca 600 mii euro se dau pentru o tribuna si saparea unui sant.Daca nu e asa Dl Falca sa informeze.Vinovati sunteti
    voi suporterii ca ati votat in fruntea voastra conducatorii.Aveti fotbal? Aveti aeroport ? Aveti..etc,etc

    0
    0
    1. cand il cricam pe „marele falca” multi au spus ca fac politica pe site de sport :)) La cate „bube” are falca nu doresc nici macar dusmanilor mei ! Asta a distrus si sportul,si fotbalul si stadioanele din Arad. Cititi legea prin care se spune ca daca demolezi un stadion ce trebe sa faci !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button