UTA Arad

Copil e incert pentru jocul cu Luceafărul, Stahl revine și el de mâine la antrenamentele lui Roșu





Dacă vechile probleme au fost depășite, în sensul că Burlă, Andor, Muntean și Curtuiuș s-au pregătit la capacitate maximă în ultimele zece zile, una nouă a apărut în lotul „Bătrânei Doamne”. Dumitru Copil, unul dintre titularii ultimelor etape, a acuzat o bronșită, ce l-a ținut pe margine în această săptămână. Teoretic, mijlocașul ofensiv ar trebui să revină în programul echipei mâine, dar rămâne de văzut dacă se va putea antrena sută la sută. Apoi, e greu de crezut că Laurențiu Roșu va opta pentru un jucător care nu s-a antrenat decât parțial în această săptămână, mai ales acum că are destule variante la dispoziție.

Un alt utist care s-a cerut, oarecum, în teren după evoluțiile de la juniori și Liga 3-a are șanse mici să evolueze duminică, împotriva Luceafărului. În noaptea de vineri spre sâmbătă, Albert Stahl s-a simțit rău, nu a evoluat contra Ighiului și a stat și el departe de gazon până azi. Prestația mai puțin reușită a lui Vîlceanu cu Brașovul, deschidea posibilitatea folosirii unui alt junior pe banda stângă, iar fotbalistul de 18 ani era cel mai îndreptăți să spere la un loc de titular.

În fine, Norbert Polgar rămâne în infirmerie și e greu de spus când va reveni la dispoziția antrenorilor.

FOTO: Ciprian Petcuț

6 comentarii

  1. Mai bine fara el , asa castigam ca si asa nu e bun de nimic!!! Rosu sper sa te gandesti la echipa care trebuie Curtuius Andor asa sa urcam inapoi pe 2!!! Bafta!!!

    0
    0
  2. Faptul ca supranumitul micul hagi in copilaria lui nu joaca e bine ca intra andor si asa se poate spera la un progres , daca cu luceafarul si sepsi faci 6 p colaborate cu 3 p la afumati ar spera la promovare daca nu adio

    0
    0
  3. Nu este o pierdere asa mare pt. UTA. ca nu poate juca Copil ca, si asa este intr-o forma slaba c-am meci de meci. Este foarte bine ca revine Andor si Curtuius la capacitatea lor maxima pt. ca sunt titulari de drept. Poate intra si Piccione. Trebiuei castigat meciul cu orice pret cu Luceafarul si urmatorul, la fel cu Afumatorii daca vrem sa speram la promovare directa,apoi mai vedem, le luam pas cu pas si om vedea ce-o iesi !!!

    0
    0
  4. Daca tot a venit Piccione ,de ce nu il baga titular? daca nu face fatza il schimba la pauza sau la 60 de minute (ca nu e pregatit). Da-ti o sansa baiatului sa joace titular,alta e motivatia ! Vrem sa promovam sau vrem sa promovam sa vindem juniorii? Asta e intrebarea!

    0
    0
  5. In partida cu Brasovul eu cred ca a fost mai mult greseala lui Rosu , sper sa am dreptate si sa spulberam Luceafarul Oradea , dar tare mi este frica , ca facem doar egal !

    0
    0
  6. Dascale , asa este , ai dreptate !!! Greseala lui Rosu este ca, nu a introdus de la inceputul meciului titulari pe Andor si Curtuius,dar si-a dat seama prea tarziu. Asta este ,mai greseste omulul si sper deacum incolo sa nu mai faca prostia de al baga titular de drept pe Copil in locul lui Andor ,care sa vazut ca jocul echipei a suferit o reala imbunatatire. Despre meciul cu Luceafarul ,si mie imi este c-am frica dar trebuie sa fim optimisti si sa credem ca, UTA. va castiga. Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button