Baschet

Trezite brusc din visul semifinalei: Univ Goldiş ICIM Arad – Universitatea Cluj 59-73





Era dreptul Aradului să viseze frumos într-o calificarea miraculoasă în semifinalele LBNF în detrimentul Universității Cluj. În subconştient, însă, toată lumea știe că echipa de pe Someș îi este în acest sezon superioară ICIM-ului. Şi totul porneşte de la bani.

La fel de adevărat este și că arădencele au jucat atât cât le-au ţinut „balamalele”. Sau au încercat măcar. Numai că totul a durat 10 minute. După aceea, „filmul” s-a rupt, iar Denson şi coechipierele sale au interpretat partitura perfect, cum nu o făcuseră pe teren propriu. Pe final de joc s-a mai revenit puţin, dar insuficient. ICIM-ul rămâne în afara semifinalelor, dar are o oarecare şansă de a îmbunătăţi locul 7 din sezonul regulat, dar nici în acest caz nu va fi uşor.

Până la urmă, ceea ce le rămâne de făcut fetelor lui Bogdan Bulj este să ridice capul şi să lupte pentru suporterii care și în această seară au fost la înălțime, sau chiar mai la înălțime decât favoritele lor.

Formații și marcatoare:

Arad: Stroman 18 (1×3), Hadzovic 12 (3×3), Karakasevic 9, Nagy 6, McGuire 6, Pasic 5, Demeter 3. Au mai jucat: Mercea, Moraru.

U. Cluj: Denson 18, Swainer 12 (1×3), Harrison 13 (2×3), Butulija 12 (2×3), Mandache 8 (1×3), Irimia 7 (1×3), Dixon 2. AU mai jucat: Sfârlea, Voica, Neagu

FOTO: Ciprian Petcuț

3 comentarii

  1. Respect fetelor pentru daruire , la fel si antrenorului ,care a facut tot ceea ce a putut , ca sa reusesca o surpriza dar din pacate nu sa reusit acest lucru.
    Sa speram ca al nostru mare manager de 2 bani nu va da din nou vina pe jucatoare sau antrenor si sa fie in sfarsit barbat si sa recunoasca in sfarsit daca mai are demnitate ca el este principalu responsabil de aceste rezultate , nu jucatoarele, antrenoru sau situatia financiara a ehipei. Ca si manager trebuie sa si aduci bani la club , nu doar sa-i cheltui pe cei care-i ai la dispozitie , iar apoi sa spui ca atat sa putut . Dar nepriceperea si aroganta ta de prost gust , mare manager au adus in acest stadiu acesta frumoasa echipa. Este timpul sa raspunzi si tu pentru aceste rezultate slabe. Pleaca si nu te mai tine ca o capuse de acest club. DEMISIA URBAN MA(R)CEL.

    0
    0
  2. A fost un an de sters din istoria ICIM, cu inceput catastrofal, cu un lot subtire. Era clar ca nu e cazul sa mai cheltuim pe o deplasare inutila la Cluj. Practic la ICIM conteaza 6 jucatoare, mult prea putin, unele dintre rezerve, fiind chiar „la numar”.Desigur ca un manager trebuie sa si aduca bani, dar echipa nu e a lui, e a orasului. Exista si universitatea VG si ICIM pe numele echipei, care dau foarte putin, cred ca Primaria da grosul. Trebuie facut ceva, si cealalta Universitate ar trebui sa participe si alte firme, altfel vom pierde si acest brand, la fel ca si UTA, care s-a inecat in B.Dar pe linga manager, la club ar mai trebui vreo 2 persoane care sa mearga pe la sponsori.Altfel..va fi JALE ! Avem si partide locale, unele vocale, PSD,PNL, USL, astora nu le place sportul ?

    0
    0
  3. Ce articol jenant ,scris de Adrian Creta si care la indemnul lui URBAN MARCEL , jigneste suporteri aradeni !!! RUSINE. SI-A DOVEDIT CARACTERUL INFECT , URBAN MARCEL !!!
    http://arq.ro/bucurati-va-marcel-urban-ademisionat/13427 Un articol penibil , scris de un jurnalist ce isi vinde mandria si in loc sa judece corect rezultatele din ultima vreme , pentru o ciorba in fiecare deplasare cu echipa si un cola, linge in dos acest manager de doi bani , care ca o capuse , sta in jurul clubului ICIM ARAD. Cei care cer demisia acestui trantor de manager, o cer datorita rezultatelor foarte slabe si sunt toate conditile ca rezultatele sa fie si mai slabe din pacate . Noi ne facem griji pentru echipa , nu pentru Ma(r)cel Urban . Demisia si nu mia jigni oamenii in publi. Se vede ca ai pus licheaua de Adrian Creta sa scrie acest articol infect. Jenant rau ati ajuns. JOS LABELE DE PE ICIM , CARACTERE INFECTE. ICIMUL ESTE AL ARADULUI , NU A UNEI GASTI DE INTERESE .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button