National Sebis

Tulcan a „udat” primul de tricou de titular la Sebiș cu o „dublă”: „Aveam nevoie de această descătușare”





Pentru prima oară în retur, Călin Cojocaru a optat pentru Flavius Tulcan în detrimentul lui Gelu Velici pentru postul de atacant de careu, iar experimentatul fotbalist nu i-a înșelat așteptările. Golgheter și acum în Liga a IV-a Timiș, acolo de unde a plecat în iarnă atingând „borna” 28 în tricoul lui Avântul Periam, atacantul de 31 de ani a reușit „dubla” în meciul cu Cermeiul, dar și assistul de la reușita lui Săulescu. Totodată, după „modelul” Alibec la Steaua, „vârful” Sebișului a executat marea parte a fazelor fixe atâta timp cât s-a aflat pe gazon.

– Flavius, cam erai obișnuit cu tricoul de titular, iar la Sebiș l-ai primit de abia la al cincilea meci din retur.

– Nu e o problemă pentru mine, mai ales că am revenit după o accidentare.

– Dar și când ai intrat, ai cam făcut de toate, goluri, centrări, pase…

– Într-adevăr, pot spune că mi-am intrat în rol. Golurile au fost cât se poate de simple, atâta timp cât am beneficiat de două centrări perfecte ale lui Săulescu. Practic, am marcat din gura porții, așa cum îi stă bine unui atacant de careu. Apoi, i-am întors favorul lui Săulescu, merita să înscrie și el azi.

– Și, totuși, nu ați făcut o repriză bună prea bună.

– Conta mai puțin faptul că jucăm sau nu bine, trebuia să trecem peste momentul greu după insuccesele din ultimele etape cu o victorie azi. Sigur, la cum nu s-a jucat în prima parte, nu mă așteptam să fie acest scor la final, dar echipa a dovedit caracter. Aveam nevoie de această descătușare.

– Se poate spune că ai câștigat deocamdată lupta pentru titularizare cu Gelu Velici?

– Nu am o luptă cu nimeni. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine când se apelează la mine, apoi antrenorul decide cine joacă. Nu am nicio problemă, eu mă pregătesc și sunt convins că va juca mereu cel care este mai în formă. Poate chiar ambii, dacă este cazul.

– Succesul de azi nu vă readuce încă pe primul loc. Cel puțin până mâine, când Reșița joacă cu Ripensia, Galda e noul lider…

– Nu ne interesează rezultatele celorlalți, noi ne concentrăm la jocul nostru și vrem să câștigăm tot ce se poate.

Flavius Tulcan a fost singurul sebișean care a dat declarații la finalul derby-ului zonal cu Cermeiul. Călin Cojocaru și colaboratorii săi de pe banca tehnică a Naționului au decis să nu mai vorbească în presă până la finalul campionatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button