Fotbal judetean

Marcatori din fiecare compartiment contra „lanternei”: Crișul Chișineu Criș – CS Dorobanți 3-0





Dacă liderul autoritar al Ligii a IV-a nu a fost oprit de formațiile cu pretenții, era greu de crezut că se putea încurca tocmai de „lanterna roșie”. Iar meciul a decurs lin în favoarea Crișului, care a înscris când trebuia și a riscat o singură dată să încaseze primul gol al primăveri când scorul era deja 2-0.

Chiar dacă a avut multe absențe, respectiv Nadiu, R. Szabo, R. Lăsculescu, Horvath, plus Georgiu (cu dureri la genunchi), Dorobanțiul a sperat că, apărându-se atent, își poate ține în frâu puternicul adversar. Și a reușit până în minutul 29, când a făcut fault în careu asupra lui Jude, iar „închizătorul” Turcuș a marcat de la punctul cu var. A fost momentul ce a mai dezghețat partida, au început să apară și spații de manevră la dispoziția gazdelor, care și-au majorat rapid diferența. În minutul 36, fundașul Teședan a urmărit un balon pe dreapta, l-a recuperat în unghi mort și a trimis în plasă, pe lângă Mitrea ieșit la intercepție.

Repriza secundă a debutat cu o importantă ocazie pentru vizitatori. Lavrincsik a fost depășit de o minge lungă, Vaștag a rămas singur cu Mucha, dar a finalizat pe lângă. După un șut periculos al lui Jichici, golgheterul Modan a clarificat defintiv lucrurile, cu o finalizare din careu, după o preluare scurtă, la recentrarea lui Lung. Dorobanțiul s-a resemnat, dar își pune mari speranțe într-o primă victorie etapa viitoare. „Trebuie să ne cunoaștem locul și să recunoaștem că nu ne puneam mari speranțe într-un rezultat bun. Cu atât mai mult cu cât am avut numeroase absențe. De fapt, asta mă doare cel mai mult, faptul că nu pot alinia același unsprezece două etape la rând. Azi, până la gol, nu am stat rău în teren, nu au avut ocazii de poartă. Apoi, la 2-0, dacă Vaștag marca la acea ocazie, poate mai puteam forța ceva. Asta e, mergem mai departe, cu mențiunea că etapa viitoare trebuie să învingem cu orice preț formația din Săvârșin”, a menționat Marius Ciubăncan, antrenorul „alb-negrilor”.

Mihai Roșca se bucură pentru al 19-lea succes din tot atâtea meciuri în campionat, dar și pentru că: „Nu am luat niciun gol în acest retur, lucru important înainte de seria de foc ce urmează. Sincer, mă așteptam să nu facem pași greșiți până acum, de fapt cred că avem forța să continuă cât mai mult această serie de victorii. Din păcate, ne confruntăm cu destule probleme de lot. Azi, nu i-am avut pe Ciornei și Pavel, iar Alin Mihai a fost lovit din nou la glezna suferindă după meciul cu UTA III. În rest, nu mă prea interesează ce fac echipele de sub noi, treaba trebuie să ne-o facem oricum etapă de etapă”.

Formații:

Chișineu-Criș: Mucha – Teședan, Lavrincsik, Lung, Jude – Borșa (80 Horga), Turcuș, Jichici, Fl. Gîlcă – Modan, Al. Mihai (53 Marinescu).

Dorobanți: Mitrea – Pistrui, M. Ando, Levai – Mikloș (46 Georgiu, 68 Apostol), Poșta, Pîrvulescu, Stancu – Vaștag, Vaștag, Radu (46 D. Lăsculescu, 82 Junc).

Arbitri: Cristian Burza – Lucian Burcă, Sorina Betea

Observatori AJF: Marius Alexa și Ioan Hamza









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button