Fotbal judetean

Neamț și-a sărbătorit ziua cu „hattrick”-ul ce alungă norii negri: Cetate Săvârșin – CS Ineu 6-2





Una dintre confruntările cele mai echilibrate partide ale rundei s-a încheiat cu cel mai…dezechilibrat scor. CS Ineu, formație ce se antrenează zilnic și are câțiva fotbaliști care au evoluat cu succes în Liga 3-a chiar sezonul trecut, spera să profite de carențele de pregătire ale Săvîrșinului, dar avea să termine meciul în genunchi.

Și, totuși, după cum a început partida, nimic nu anunța „tăvălugul” ce avea să urmeze. Nu trecuseră decât 6 minute, când Ciocan a pătruns în viteză în careu și a inventat o execuție cu stângul ce s-a dus pe colțul lung al porții lui Dagău. Apoi, însă, „filmul” s-a rupt brusc, iar scorul pauzei avea să arate un neverosimil 4-1. Mai întâi (min. 13), Neamț a egalat cu o lovitură de cap după cornerul lui Iștoc, iar Pavel a făcut 2-1 dintr-un penaltu obținut de Popa în fața lui Karmanoczky. Minutul 24 a adus și golul numărul 3, autor Neamț cu o execuție imparabilă dintr-o lovitură liberă de la 21 de metri. Degeaba Sculici și-a schimbat doi dintre fundașii titulari, căci degringolada a continuat. În minutul 35, Flavius Pavel și-a depus serios candidatura la golul sezonului cu un demi-voleu, din alergare, de la 35 de metri.

Când scorul a devenit 5-1 (min. 55), după ce Iștoc a valorificat cu o finalizare la colțul lung pasa lui Neamț, devenea clar că trupa din Țara Zărandului nu mai poate reveni. De încercat a încercat, și-a masat adversarii în terenul lor, însă Hulbăr, Clej, Gligor sau Gavrilă s-au jucat cu ocaziile. În schimb, Neamț a ținut să ude împlinirea a 31 de primăveri (pe 31 martie) cu un „hattrick”, astfel că a reluat imparabil, sub bară, centrarea de pe dreapta a lui Bogdan.

Golul frumos al lui Spătaru din minutul 84 lasă oricum deschisă rana Ineului și a antrenorului său. „Îmi reproșez mie acest eșec și nu neapărat pentru cum am pregătit și am abordat meciul de azi, ci pentru tot ceea ce s-a întâmplat la echipă în ultimele luni. Am făcut câteva compromisuri care acum se ni întorc prin aceste rezultate umilitoare. Ceva trebuie să se întâmple, ceva trebuie schimbat, căci așa ne batem joc de fotbal. Din punct de vedere al angajamentului fizic nu pot să le reproșez nimic jucătorilor, în schimb nu înțeleg cum este posibil să luăm atâtea goluri și aproape toate pe greșeli individuale. Ca să nu mai zic despre ratări monumentale și dintr-o jumătate de centimetru de poarta adversă”, a spus Cristian Sculici.

De partea cealaltă, Cetate ia o gură importantă de oxigen odată cu acest succes și face dubla în partidele cu Ineul. „Le mulțumesc băieților că au înțeles importanța acestor puncte, pe care le-au luat într-o manieră clară. Totodată, mi-au făcut o zi de naștere fericită, chiar am trăit și bucuria unui hattrick. În general, am fost foarte pragmatici, spre deosebire de etapa trecută, când nu am macat din situații clare la Zăbrani. După primele trei etape din retur începusem să-mi fac probleme, mai ales că autoritățile locale din Săvârșin au fost fair-play față noi, dar acest succes alungă norii negri. Suntem mult mai liniștiți, iar dacă nu pierdem nici la Dorobanți va fi și mai bine. Oricum, creștem în joc de la o săptămâna la alta”, ne-a mărturisit

Formații:

Săvârșin: Dagău – Mihăilă, R. Sandu, Dumitrescu, Cotuna (46 Benescu) – Bogdan (79 Crișan), Silviu Iștoc (67 Ursulescu),  Fl. Pavel, A. Popa – Neamț, Oprea (76 Muntean).

Ineu: Pușcaș – Călăcean (26 Bogdan, 84 Udrescu), Karmanoczky (26 Țirban), Iaroș, Hulbăr – Ciocan, M. Ponta, Clej, Gavrilă (61 Mașniță) – Spătaru, Al. Gligor.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Cristian Cășuț, Sergiu Cîrmaci

Observatori AJF: Victor Ciurescu și Iosif Lovas









Un comentariu

  1. Ineul a ajuns vai de ei în județ. Dacă savarsin te bate 6-2 atunci mai bn te lași de fotbal. Clubul din Ineu a avut foarte multi tineri talentați din oraș care au făcut performante bune la juniori dar când au ajuns la echipa mare toată lumea și au bătut joc de ei și i au distrus . Asa merita acuma ineul și se vede unde s a ajuns ..RUȘINE SĂ VĂ FIE .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button