Fotbal judetean

Un penalty tardiv le-a furat „alb-verzilor” primul succes al primăverii: Păulișana Păuliș – Voința Mailat 1-1





Deși moralul ar fi trebuit să fie de partea trupei din Podgorie, ce adunase 4 puncte în ultimele două partide, Mailatul a fost echipa mai concentrată și dornică să spargă gheața în retur. Și nu a fost departe să plece cu toate punctele din Podgorie, dacă nu ar fi venit fatidicul minut 90 și un penalty discutabil dictat de „central”.

Radu George și-a așezat și de această dată bine echipa, nu a lăsat prea multe spații pentru construcția adversarului, un adversar care – pe de altă parte – a prins o zi proastă. Astfel, a rezultat o primă repriză destul de încâlcită, cu puține faze de poartă, aproape perfectă – însă – pentru Voința. Aceasta a avea să deschidă tabela în minutul 35, după ce Chepețan a recuperat un balon din fața lui Ambruș, i-a pasat lui Achim în 14 metri și acesta a trimis cu latul la colțul lung. Gazdele au continuat să trăiască periculos și Mateucă putea da lovitura de grație, dacă execuția sa nu ar fi întâlnit bara.

Însă, nici aspectul părții secunde nu le dădea motive de optimism celor de la Păuliș, care au cam dominat în gol partida din punct de vedere teritorial. Au fost ceva șuturi de la distanță, însă fără ca Lazea, înlocuitorul lui Barabaș (bolnav) între buturi, să aibă mari probleme. A fost nevoie de viclenia antrenorului-jucător, Dănuț Mițiți, pentru o egalare tardivă a gazdelor. După un aut de margine, fotbalistul de 44 de ani a fost luat în brațe de la Bălă și Iova a pus mingea pe var. D. Popa a marcat și a salvat un punct pentru echipa sa.

La final, Mițiți a recunoscut că echipa sa a scos maxim din meciul cu Mailatul. „Din păcate, am prins o zi slăbuță, iar jucătorii tineri m-au dezamăgit cel mai mult. În primul rând, de la ei mă așteptam la altceva, însă atâta au putut azi. La vârsta mea, nu aș mai vrea să intru pe teren, dar băieții mă cer în teren uneori. Asta e, am câștigat un punct azi și nu avem decât să mergem mai departe și să muncim mai mult”, a fost comentariul succint al ui Dănuț Mițiți.

Formații:

Păuliș: Dulhaz – Iercan (23 Mițiți), Suciu, Cervenschi, Ambruș – E. Calancea, Itu, Savu,  D. Calancea (84 Gugeanu) – R. Brandais (51 Albulescu, 73 Bruț), D. Popa

Mailat: Lazea – Al. Lazăr, Bălă, Cernat, Căliman – Ungureanu, R. Caba, Achim (90 Roșu) – Chepețan (90 Epure), Mateucă, Cheșa.

Arbitri: Ionuț Iova – Silviu Mocanu, Sebastian Pantea

Observatori AJF: Doru Herțeg și Romulus Babău









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button