Liga a 3-a

Liga a III-a (seria a 4-a), etapa 19: Galda revine în frunte, Reșița ține pasul





CNS Cetate Deva – CSM Lugoj 3-1

 Tecsi (22),  N’Doye (p. 29), Stoenac 73 / Precupanu (31)

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Pandurii Târgu Jiu II 0-1

/ Scurtu (63)

Unirea Alba Iulia – Naţional Sebiş 0-1

/ Tulcan (p. 71)

Gloria Lunca Teuz Cermei – Performanţa Ighiu   0-1

Tineiu  66

Industria Galda – ACS Poli Timişoara II   2-0

R. David (36), Cioară (61)

UTA II – Ripensia Timişoara    1-4

Dinculescu (76) / Mediop (16, 23), C. Toma (30), Zaluschi (38)

Şcolar Reşiţa – Millenium Giarmata   4-0

Keita (28), Banac (37), Muselin (42), Coestescu (89)

Clasament

Etapa viitoare (14-15 aprilie): Poli II – Giarmata, Pandurii II – Galda, Naţional Sebiş – Becicherecu Mic, Ighiu – Alba Iulia, Lugoj – Cermei, Ripensia  – Deva, Reşiţa – UTA II.

FOTO: ziarulunirea.ro









Un comentariu

  1. Cu un arbitraj oradean corect ,care nu a puso pe var uniristilor in min 2 a urmat un joc bun din partea ambelor echipe,cei din Sebis avand 2 bare ! Meciul s-a desfasurat la Coslariu din com Santimbru,nu pe Cetate…!Bravo National Sebis ca v-ati revenit si sper ca si UTA sa faca acelasi lucru maine !

    0
    0
  2. Conducerea Nationalului Sebis sa precizeze cum e cu cele 3 puncte ce ar veni in urma contestarii lui Keita ce era la Ighiu,daca ele sunt puse in actualul clasament…!Meciu Unirea A-Iulia- Sebis a avut loc pe terenul de fotbal construit de 1 an intre satele Galtiu si Coslariu apartinas de com.Santimbru(fiecare sat sustine ca e pe terenul sau,mai apropiat fiind Galtiul.)Deci nu s-a jucat pe Cetate 2 si cred intr-o parere personala…cum ca exista o,, simpatie reciproca,, intre antrenorii timisoreni Adr.Himcinschi si C.Cojocaru….!.De abia astept sa vad meciul Galda-Sebis de peste 2 etape caci v-a fi >care pe care< !!!

    0
    0
    1. nu sunt puse punctele la sebis … speta e la comisia de disciplina, se tot amana de cateva saptamani …

      0
      0
  3. Sebisul la fel ca uta e la mana ei, daca bat tot de acum încolo sunt promovați cred că sebisul va pierde în favoarea Devei pe care cu maimuța din Senegal e favorita, iar Uta va pierde în favoarea Mioveniului, iar pe trei vor termina Sepsi care va pierde la baraj, dar vor promova fiindcă recasul va falimenta!

    0
    0
  4. D-le LUCIAN cred ca n-ati uitat unde am lucrat 30 ani si stiu aproape totul din fotbal la anii mei si pe Adr Himcinschi l-am intalnit la TM caci cocheta cu CFR TM.V-as ruga sa insotiti pe Sebis la Galda ca sa discutam despre fata vazuta si nevazuta a fotbalului romanesc +++++!Pe UTA astazi o arbitreaza la Afumati o cunostinta pe nume Sergiu Popa din Aiud,carwe maine iarasi arbitreaza in liga 4 AB,etapa 17 in meciul Sugag-Blaj !Astazi la Afumati e linior ,,prietenul UTA-ei,,de la Brasov-UTA pe nume Adr.Marginean…si sunt curios cum ..ridica ori ba,,fanionul,ca la Brasov a fost ,,JALE,,cand era antgrenor Nagy si am pierdut dupa min.90 !Doresc succes aradenelor din comentariu !

    0
    0
    1. Stiu ca sunteti foarte informat 🙂 … adorian a facut facultatea la timisoara … a inceput sa joace la timisoara … dar atat … alba iulia este casa lui …
      cred ca merg la galda cu sebisul … poate ne intalnim 🙂

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button