UTA Arad

Livetext: CS Afumați – UTA 0-0, final





Formații oficiale:

CS Afumați: Muțiu – Gheorghe, Robicek, Patriche, Olariu, Buzea, Tudorache, Costache, Popa, Burlacu, Vlada. Rezerve: Obretin – Zaharia, Petculescu, Vasile, Dedu, Caliani, Avram. Antrenor: Vasile Neagu.

UTA: Miron – Muntean, Adili, Gligor, Copaci – Andor, Chindriș, Tănase, Vîlceanu – Curtuiuș, Petre. Rezerve: Barna – Stahl, Strătilă, Piccioni, Jorza, Filaret, David. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Arbitri: Sergiu Popa – Adrian Mărginean (ambii din Aiud), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Mihai Amorăriței (Cîmpina)

Observatori FRF: Cristian Sava (Bacău) și Dorinel Dincă (Călărași)

 









Un comentariu

  1. Victorie NEAPARAT,OBLIGATORIU ca, altfel adio sperante de promovare !!! Hai UTA., UTA, UTA , UTA., UTA.,UTA, UTA., UTA., UTA., UTA., V I C T O R I E !!!!

    0
    0
  2. Rosule !!! Nu vezi Cat de prost joaca echipa !!! Valceanu asta nu joaca nimic, numai cum nu a jucat nici cu Luceafarul, deci trebuie schimbat, Chindris slabut rau de tot, Curtuius slabut, Petre ,nu mai zic, foarte slab, Copaci c-am aerian , Andor bun dar nu are cu cine juca, Gligor , foarte bun ca deobicei, Tanase slab rau , Muntean slab !!! Baga-l in teren pe Stahl si pe Stratila, fa ceva Rosule ca echipa joaca rau de tot !!! Mai vrem liga1a, dar cu cine !!!! Poate repriza2a se v-or destepta !!!

    0
    0
  3. 0-0 la pauza, fara o minima ocazie. Chindris si Tanase sint „umbra si vis”, ei…”participa…dar ..nu se baga”. Valceanu…impotent, Munteanu slab ( a jucat azi ?), Petre, de 2-3 etape nu produce nimic, Manea…doar, tare si cit mai departe,…asta nu e fotbal de echipa cu pretentii. Poate in repriza secunda…cu Stratila, cu Stahl, nu stiu cu cine altul, dar trebuie facut ceva. Ce am vazu, pina acumt..e o rusine. Si pentru un antrenor si pentru echipa. Impotenta totala..

    0
    0
      1. Basarab Panduru de sportarad nici nu stie in ce culori joaca UTA,el inca incearca sa desluseasca daca UTA e oare in albastru sau rosu,iar tu ai pretentia sa vada ca nu joaca Manea.Sper ca nu ai pretentia sa stie ca e suspendat.

        0
        0
    1. Tot mai rău te stafidesti Doctoru Burnei!esti penibil ,te dai Utist iar tu nici nu Cunoști jucătorii,ruuusiineeeeeeee așa-zisului doctor!

      0
      0
  4. si cu juventus afumati au dominat prima repriza, apoi au cazut fizic…batem cu 1-0 gol dupa minutul 85

    0
    0
    1. De ce BD are conditie fizica superioara !!???? Ca Aradean i-mi este rusine !!!!! Am fost suporterul UTA-ei Arad intre 1980-2010 !!! Nu se poate macar sa schimbam denumirea in FC Batrina Doamna sau FC Atletico BD sau orice dar UTA nu !!!!! RUSINE !!!!

      0
      0
  5. Rosu ești cel mai varza antrenor cum plm sa nu l bagi pe sthal eres una mierda de entrenador habar nu ai sa vezi cine știe fotbal sau cine nu nu știu cum plm ajungeți antrenori de fotbal când voi sunteți legați la ochi

    0
    0
  6. Pana nu e gata stadionul echipa nu va promova.De 2 ani suntem mintîți cu promovarea. Dacă se vroia promovare se făcea echipa calumea. E bine măcar ca visam la liga 1 .E bine sa visezi……..

    0
    0
    1. Dar Petre asta ce cauta la nationala..
      Adio promovare. Ce sa faci daca aradul nu e in stare sa le da un teren practicabil de fotbal. Cind stadionul nou o sa fie gata UTA nu mai are echipa.

      0
      0
    1. Spunea Cosmin tot aici pe site ca avem antrenor ,ca ,cum joaca echipa de cind a venit noul antrenor,cu tot respectul pt virsta dumitale domnule doctor dar ești total in afara fenomenului nu degeaba toată lumea te cearta pe aici!

      0
      0
      1. Eu am zis dupa meciul cu Poli „Demisia si ca echipa joaca la fel ca in era Nagy”. Numa Dislike am primit. Bine ca v-ati trezit si voi

        0
        0
      2. Am zis si eu, multe, toti credem ca ne pricepem. Oricum, nu am jignit, cum fac altii, ( Ii anunt ca am IP si locatia de unde posteaza.) Am facut , si eu destule greseli de apreciere. O s-o las mai moale cu UTA, cu fotbalul, ca numai deceptii imi provoaca. Pot ramane fericiti cei deranjati de comentariile mele. Cum, la ora asta nu mai exista,. in afara de UTA, nici o echipa de fotbal, in Arad, fapt unic in istoria locala, cred ca ma voi relaxa in alte locuri. Imi pare sincer rau ca UTA e in situatia asta, dar eu cu parerea de rau raman, sint altii, destui , care isi freaca mainile si buzunarul, pebtru ei situatia asta este …fericita. Nu dezvolt ideea, ca nu mai am placere. Deci, fara UTA, in tribuna si pe sportarad , pentru mine, este, cel putin deocandata un capitol inchis.

        0
        0
        1. Nu e cazul sa facem inmormantari, e doar un joc de fotbal. Cu totii ar trebui sa ramanem si la bine si la rau

          0
          0
  7. Uta sau atletico cum va cheama sunteti rusinea orasului nu puteti bate o echipa de la sat rosu vezi cand ai cursa de spania ca esti varza rau lasane lasane

    0
    0
  8. Asta este, joc foarte slab!!! MERGEM INAINTE!!! VICTORIE LA POLI, asta ne ramane… dar trebuie atentie si acolo.

    0
    0
    1. mai bine pierdeam la poli si castigam cu brasovul in meci de sase puncte…lasati ambitiile prostesti ca nu cu poli ne bateam la promovare…si oricum poli a murit aia nu e poli

      0
      0
  9. Și s-a mai dus un an…Să citez pe unul care face analize aici ,,din burta” , unii din noi suntem la sfârșitul vieții și nu mai apucam sa vedem pe UTA in prima ligă! Dezamăgitor 🙁

    0
    0
  10. Macar stim un lucru clar acum , mai avem o singura sansa de a spera la locul de promovare directa , o victorie obligatorie sambata cu Sepsi , orice alt rezultat ne scoate definitiv din lupta pentru locul 2 . In caz ca nu o obtinem ( din pacate la jocul aratat in ultimul timp slabe sanse ) , ne putem concentra macar pe locul de baraj , cu toate ca in fata oricarei echipe de Liga 1 care vine am avea de 2 bani sanse .

    0
    0
    1. Cu Roli si cu atmosfera din anul trecut am avea sanse contra oricine. Ai vazut ca Poli a incepit campionatul cu -14 puncte si are sanse sa scape de retrogradare chiar fara baraj? Noi de ce nu avem un pic de credinta?

      0
      0
      1. acolo e alta mancare de peste…in primul rand acolo chiar sunt cativa fotbalisti buni, apoi nici ei nu scapau daca nu aveau si alte echipe probleme mari, in plus aici nu se injumatatesc punctele ca acolo…ce mai calcule…sezonul e compromis, chiar daca batem ungurii , tot nu-i mai ajungem mai ales ca la meciuri directe probabil ca tot ei vor ramane mai buni dupa victoria din tur cu 4-1

        0
        0
  11. Dar s-a dorit cu adevarat promovarea sau a fost doar praf in ochi pentru naivi? Existau conditii asigurate pentru o eventuala promovare( baza materiala, sustinere financiara etc.)? Penrru mine nu e nicio surpriza, era evident ca nu se doreste cu adevarta promovarea.

    0
    0
    1. Vad ca cam toata lumea uita ca pe astia abia i-am batut si un tur(golul lui Petre cu ajutorul noroiului la o pasa data inapoi la portar). Atata stie echipa! e greu sa marchezi contra 8 aparatori, ca desi pe foaie Afumatiul avea mai putini, pe tren asa era asazeara in 2 linii. Si astazi am inceput cu determinare, dar 8 aparatori te macina si vezi ca nu se poate. Pt. asta e un antrenor care sa gandeasca in timp si sa se asigure ca vom marca. Nu s-a intamplat nici astazi, min. 76 cand a bagat 3 atacanti pt 5-10 minute. Prea tarziu…

      0
      0
  12. Dacă aș fi antrenor la UTA la antrenamentul proxim, l-aș pune pe Andor pacănarul o oră după antrenament sa execute lovituri libere in care sa învețe să ridice mingea peste un zid de 1,80 aflat la 9 metri de el!! Incredibil cum și-au bătut joc de ultima fază!!

    0
    0
  13. Daca ramane Rosu in cateva etape luptam pt evitarea retrogradarii! Uta are antrenori doar pt mamicile de la juniori nu pt fotbalisti.Mai faceti un cantonament in Spania poate va reveniti! Vine Sepsi si va rezolva problema cu visele de liga 1.

    0
    0
  14. Ati vazut cum s-au bucurat jucatorii Afumatiului la final? UTA a facut 2 puncte din 9 posibile, dar Rosu a suferit 3 infrangeri de la colegi. Cu un astfel de joc chiar ca adio promovare. Echipele astea de la mijlocul clasamentului vin pt un egal, ne trebuie un jucator care sa faca diferenta, dar nu avem. Primele 30 de minute 75% mingea era pe terenul lor, inceput bun, dar fara ocazii. Nu sutam pe poarta! Si la 6 metri cu mingea pe picior mai facem o fenta sau dam o pasa, asa-i Curtuius? Suteaza! Daca in meciul cu Luceafarul am avut 30 de centrari gresite astazi nu s-a mai pus problema, nu prea am avut centrari fara Stratila. Iar cand el a intrat era obosit din primul minut. Am pierdut mingea, gata, nu mai alerg. Andor nu stie sa centreze, nici Valceanu, nici Muntean. Chindris e singurul care are singe in puta, poate chiar prea mult ca suteaza la mingea a doua din orice pozitie, da-i in pic si la ceilalti. Ca sa termin in termin optimist: Bravo Miron! 2-3 mingi scoase ca o minune, omul meciului cu siguranta. Mai speram, dar Rosule, ne cam dai rosu la promovare, mai bine aveam un antrenor pe nume Verde

    0
    0
  15. Dupa acest 0 -0 si dominare aproape totala a Afumatilor ce se putea incheia usor cu un 4-1,spun ca SANSE ADEVARATE DE PROMOVARE NU MAI EXISTA cu UTA !Rosule si Todea daca aveti demnitate v-ati putea da demisia si sa fie schimat numele echipei in NEPUTINTA Ar.Voi imitatii de fotbalisti doar faceti de rusine numele UTA!!!!Ne-a scoasa fotbalul din cap cei din Afumati,parca ei erau pe loc fruntas,nu noi…Mai Rosule nu-l mai baga pe neputinciosul de Valceanu ca ne omoara cu zile….iar Petre e un balerin lenes ce danseaza in teren si nu castiga o minge de 3 etape.Sa fie introdusi cei de la UTA 2 ca nu joaca mai rau ca unii neputinciosi de-ai nostrii.Astazi Rosule nu mai poti da vina pe arbitrii,caci unii utisti au fost adevarate gloabe fotbalistice….Fac pariu ca in Liga 1 cu acesti jucatori praf,nju facem nici macar 1 punct si zic ca pentru a promova ne trebuie 11 jucatori,nu pe plafonatii astia !Eu sunt profund dezamagit de jocul echipei noastre si poti sa-ti faci bagalele ca jucam ca o cizma….si demisia e o onoare daca o aveti voi, ciurda de antrenori utisti!Pa !!!!

    0
    0
  16. Cand cel mai bun jucator al echipei este portarul e clar.Foarte bun Adili,daca Rosu il mai scoate din echipa inseamna ca …oricum e slabut ca antrenor desi unii il vedeau Messia cand a venit la UTA.Jocul echipei inseamna doua pase si bubuita mingea.Si afumatii au pasat pana in careul nostru au construi.Cand tu ca antrenor te incapatanezi sa joci tot timpu cu doi inchizatori cand tie iti trebuie victorii inseamna ca ai o problema.
    Oricum eu sunt de parere ca nu se vrea promovarea din lipsa unui stadion a unei infrastructuri si pana cand stadionul nu o sa fie gata nu poate fi vorba de a promova.
    Asta ca se face stadionul Motorul a fost o gogoasa aruncata ,tre sa fi cu capul sa bagi 600 mi euro in loc sa urgentezi terminarea stadionului UTA.Cu 600 mii se putea mari capacitatea stadionului UTA nu sa declari ca bagi bani in alt stadion doar pt a mai amagii inca odata suporterii

    0
    0
  17. Ma puteti injura…cit vreti ! Pentru mine UTA- BD este o entitate fara vointa si fara putinta, de exprimare. Cum am o varsra, mi-e greu sa mai cred ca voi mai putea sa mai prind ( o ) UTA, echipa Aradul;ui, in prima divizie, desi mi-as fi dorit sa o mai vad .Fotbal, de prima divizie, la Arad e greu de prevazut… cind va mai fi… si cum va fi. Sint multi „politruci”, care traiesc din UTA, sint prea multi, care se fac,..ca nu pricep cum merge treaba, Azi UTA, care trebuia sa faca „tot ce se poate „, …nu a facut nimic,…nu a avut o ocazie,…cit de cit, a facut un 0-0 plat, fara sperante si emotii. . Pentru ce sa tinem 3 (trei) echipe UTA. in lagile I, II, II,, in folosul lui Atletico ? . Cind va plati si Dl Meszar pentru impotenta si nerealizarile sale( pentru care semneaza…Dl Voinea..) ?. Cine va putea multumi UTA,oameni care au batut drum greu sa sustina UTA, la …Afumati ?. Azi, la Afumati, UTA a fost…o rusine, care se plimba …cu avionul ca sa faca …nimic. Injurati-ma , cit vreti, dar asta nu e UTA, este o varianta de succes ….doar pentru actionarii lui Atletico. Deci, banii publici se scurg in avantajul unora care mimeaza interesul aradean, In rest….”vanare de vant” !. Desi l-am klaudat pe dl Rosu, ma dezic de ceea ce ( eronat) am crezut ca poate. Este un…impotent de tipul : Stan,si altii ca asta. UTA m-a dezamagit….crunt ! Deci ma puteti …injura !

    0
    0
  18. Pacat ca am ajuns in situatia asta, dar eu nu voi cred niciodata ca promovarea nu s-a vrut. Sunt 1.5Milion de euro de la TV la batie. Promovam, retrogradam direct si avem 1.5M in plus, intre timp e gata stadionul si promovam din nou. Intre timp unii dintre noi s-ar putea bucura pt ultima oara in viata lor cu UTA un Divizia A

    0
    0
  19. Si eu ca utist batran,greu mai cred ca-n anii ce urmeaza UTA v-a mai promova in Liga 1si vom muri-n B….Astazi au jucat bine doar Miron,Adili,Copaci si Curtuius,restul de la slab la foarte slab.Rosule tu nu vezi mainile moarte din echipa,ca sa faci schimbari mai rapide,iar daca nu vezi…cauta-ma d-le ca-ti fac eu echipa si precis unii vor abandona fotbalul facandu-se muzicanti….Oare cand iesim cu UTA din eclipsa de forma,ca se reduc nr.suporterilor.Tu te gandesti la cei vreo 12 suporteri ce au facut deplasare la Afumati…drum batut degeaba !Hai UTA ,nu ne omora!

    0
    0
  20. E mai comod in b probabil..Nu sunt 1,5 milioane pt o nou promovată, și oricum drepturile TV nu le primești integral la începutul campionatului, ci cu țârâita, și in plus îți mai și capuseaza din bani drept garanții pt baremuri de arbitraj..Așa un milion de la km 0 sunt mai atrăgători, și nici nu trebuie sa vina Stanciu, Narcis Răducan, sau Dinu Vamă să îți iei postul!)

    0
    0
    1. Nota 10 cu stelute !!!! RADU-le !!! Comentariul anului !! JOS PALARIA !!! Ai uitat insa ceva !!! Mai vindem 1-2 jucatori si mai raminem cu 500 mii de Eu si restul !!!! Un deget mijlociu in sus !!!

      0
      0
  21. Pentru cei care cautau scuze pentru rezultatele anterioare, o intrebare. Tot terenul , conditiile meteo vitrege, arbitrii etc. sunt de vina?

    0
    0
  22. UTA s-a ,, afumat” cu un egal și le-a permis celor trei echipe din preajmă ocuparea locului de baraj care este mai mult ca sigur onorific pentru o echipă de liga 2, adică mai mult ca sigur nu va promova echipa din această ligă datorită diferenței mari de valoare dintre liga 1 și 2. Baftă UTA la anul din nou

    0
    0
  23. Am asteptat 2 zile sa ne linistim. Este evident ca UTA, nu mai este cea din sfarsitul turului, . Joaca mai mult Vranceanu, mai deloc Burla, in atac,nu mai au ,cit de cit ,randament Stratila, Curtuius, Petre, mijlocul nu prea exista,asta e boala veche la UTA. Adili, Munteanu, si Andor nu pot suplini lipsa de eficacitate a celor din fata. UTA a sarit bine de pe podium. Nu caut cauze,dar ma mir sa vedem ca suporterii se cam injura unii pe altii, de parca suporterii ar avea vina, desigur unii „suporteri” sint mai implicati linga club,si nu accepta adevarul. Un lucru imi pare clar : conducerea UTA nu pare pregatita de promovare, si multi jucatori stiu ca nu au mutra de prima liga. De aici si reactia lor. Cit despre Rosu, el nu joaca in teren. Ca o concluzie, nu poti spune ca totul e pierdut, chiar locul 3 nu aduce echipa teribila, la baraj, dar Sepsi si Brasovul par a fi hotarate, doar un cutremur financiar,la Brasov ne mai poate ajuta. Pare inca un an pierdut, dupa o formula deja patentata, zicem ca vrem si facem cum stim.

    0
    0
    1. ,,ion” mult a durat retragerea ta …bine ai revenit! sa stii ca sambata cu sepsi intra si MANEA!

      0
      0
  24. Bai noroiescu cred ca te bagi in seama. Stai in imala ta si nu te lega de altii ca nu ai dece.Cit despre Manea pupa-l peste tot daca-ti -pace, oricum baiatul e de caracter. In rest fii sanatos, ca saptamana asta e prea mare ca sa ma poti supara. Nu ma baga pe mine in noroiul tau.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button