Fotbal judetean

Goleadă și un loc 7, dedicate președintelui de Florii: Șoimii Șimand – Păulișana Păuliș 1-6





Surpriza rundei a 20-a  în Liga a 4-a Arad s-a înregistrat la Șimand, dar nu neapărat prin prisma destinației punctelor, ci a rezultatului de tenis la care s-a impus Păulișul.  A fost 1-6, pentru ceea ce Dănuț Mițiți a considerat a fi o victorie de…6 puncte, atâta timp cât combatantele au făcut rocada pe locul 7 în clasamentul Ligii a IV-a.

Deși acuzau ceva probleme interne, șimăndanii au început destul de bine meciul, iar Petrilă și Berar au fost periculoși la buturile lui Dulhaz. Dar, la prima incursiune în careul advers, Albulescu a obținut un penalty din duelul cu Cătană, iar D. Popa a transformat fără probleme. „Șoimii” s-au întors în atac și, în minutul 23, au provocat autogolul lui Suciu pentru 1-1. Numai că Paulișana a avut în Dani Popa un vârf în zi de gol, realizând „hattrickul” în minutele 27 și 38. Mai întâi, după un driblig scurt ce l-a eliberat la șutul din careu, iar apoi, după o pasă inspirată a lui Mițiți.  Și ca tacămul să fie complet, D. Calancea a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri pentru scorul pauzei: 1-4!

Șimandul a trecut la un sistem de joc cu trei fundași centrali și trei atacanți și a avut câteva ocazii bune de a reveni în joc, inclusiv trei bare prin nou-intrații Bubuș și Rechițan. Benzina s-a terminat – însă – în ultimul sfert, iar Păulișana a profitat pentru a rotunji tabela. Itu a înscris spectaculos de la 30 de metri, iar D. Calancea a scăpat singur și a trimis pe lângă nefericitul Vaida.

„Am făcut un joc destul de bun, am marcat destul de repede și, chiar dacă ne-au egalat rapid, ne-am distanțat la 4-1 până la pauză. Suntem foarte bucuroși de rezultat, mai ales că m-am temut de acest meci. În tur, ne-au bătut, etapa trecută au condus la Sântana cu 3-1, mi-a fost frică, dar nu le-am spus și jucătorilor.  Stăm la mijlocul clasamentului pentru că ne pregătim mult. Acești băieți, majoritatea lor din Păuliș, muncesc cu seriozitate și rezultatele vorbesc de la sine. Etapa viitoare vine Curticiul. Va fi un meci foarte greu, îi cunosc, vom încerca să luptăm cu armele noastre pentru încă un rezultat bun. Deocamdată, ne bucurăm pentru acest succes important, pe care i-l dedicăm victoria președintelui Florin Lăcătuș cu ocazia onomasticii”, a comentat Dănuț Mițiți, antrenor și jucător la Păuliș.

Formații:

Șimand: Vaida – Rafila (46 Rechițan), I. Ruska, Tolan, Cătană – Covaci, Țigan, Al. Pantea (46 Bubuș), Berar – C. Petrilă, Faur.

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Cervenschi, Ambruș – B. Gherghel (33 Mițiți), Itu (79 I. Belei), Savu, D. Calancea – D. Popa (67 Iercan), Albulescu (55 Bruț)

Arbitri: Alin Trif – Florin Vesa, Cristian Dreghici. Observatori AJF: Gabor Biro, Daniel Scridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button