Rugby

„Studenți” restanți pe final de meci: CS Universitatea Arad – RCM Bârlad 20-36





CS Universitatea a suferit, sâmăbătă, pe arena din Sânicolau Mic, a patra înfrângere din tot atâtea meciuri în 2017, Divizia Naţională de rugby. Echipa arădeană a pierdut cu 20-36 în faţa celor de la RCM Bârlad, după ce a condus cu 15-13 la pauză și 20-16 în minutul 60. Finalul  a aparținut clar moldovenilor, care au profitat din plin de accindetările din tabăra „studenților”, dar și de eliminarea exagerată a lui  Daniel Stoica. „Ciocan, Țepurică și Cristea s-au accidentat, iar în condițiile în care nu i-am avut la dispoziție nici pe Postolache și C. Farcaș, ieșirile lor de pe teren s-a simțit în economia rezultatului. A contat și eliminarea lui Stoica, arbitrul interpretând cum a vrut el infracțiunea. Jucătorul nostru a alunecat în momentul placajului și a fost sancționat pentru piedică intenționată asupra adversarului. În rest, meciul a fost frumos, chiar bunicel din partea noastră timp de o oră de joc. Din păcate, vechea problemă cu salarizarea ne împiedică să aducem jucători mai valoroși pe unele posturi, rămâne un nou sezon de tranziție pentru noi”, ne-a declarat Marian Grundei, antrenor și jucător la CSU Arad.

Grindei, Dragoș, Marinca – A. Farcaș, Cristea – D. Stoica, Maxim, Ciocan – Afloare, Borș – Dat, Băltatu, Nastiuc, Țepurică – Pușcașu, plus Popescu. Țucudean, Petrovai, Szucs, Csornai și Craiu au fost jucătorii folosiți de gruparea studențească contra Bârladului. Toate punctele gazdelor au venit în urma eseurile, semnate Ciocan, Bălțatu, Țepurică și Maxim.

În următoarea etapă, programată pe 22 aprilie, Aradul va evolua în Bucovina, la CSM Suceava. Cu doar 9 puncte în clasamentul ligii secunde, CS Universitatea ocupă în continuare locul 6, luându-şi definitiv adio de la play-off.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button