UTA Arad

Prea devreme a plecat. Odihnește-te în pace, Ștefan Bicsky!





Tristețe în rândurile echipei fanion a Aradului și în lumea fotbalului arădean: în această seară s-a stins din viață maseurul Ștefan Bicsky.

Născut pe 1 mai 1955, cel supranumit „Tânărul” a fost unul din portarii buni ai Aradului în anii ’70-’80, având ca perioadă de referință echipa Strungul. A făcut parte dintr-o generație prezidată de Ladislau Korossi și antrenată de Emanoil Gherghel și Christos Metskas, cu nume consacrate: Viorel Sima, Butaș, Cilian, Matei, Curuțiu, Bran, Tușa, Roth și mulți alții.

Apoi a devenit unul din cei mai pricepuți și valoroși maseuri ai Aradului, activând la Strungul, Telecom și UTA.

Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 12, la Cimitirul Eternitatea. Odihnească-se în pace!

 

sursa: uta-arad.ro









Un comentariu

  1. O victorie in meciul următor, dedicată celui ce s-a numit tânărul, ar fi o amintire plăcuta in amintirea acestui moment. Odihnește-te in pace „TINERE”*** +++

    0
    0
  2. tinere…..te-ai dus sa ii faci sa zambeasca si pe Ingeri….. asa cum ne faceai si pe noi . Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Condoleante familiei.

    0
    0
  3. Aproape ca nu imi vine sa cred ca, un astfel de om in toata puterea, un om cumsecade care am dat noroc cu el la Targoviste de cate ori a venit, sa se duca asa repede pe neasteptate !!! Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button