Fotbal feminin

„Leoaicele” și-au demonstrat forța și testul cu nemțoaicele de la Württembergischer





Dacă, ieri, tânăra formație germană ce a luat contact cu fotbalul feminin din Vestul țării, a câștigat cu 5-0 amicalul cu CSF CFR 1933 Timișoara, astăzi s-a lovit de „stânca” numită AC Piroș Security. Liderele Ligii II feminin le-au învins cu 4-0 pe fetele de la Württembergischer Fußballverband, care evoluează în întrecerea de elită a campionatului de tineret din Germania.

Pe arena „Otto Greffner” din Șiria a decis „dubla” Andreei Balaș, dar și reușitele Danielei Balaș (proaspăt sosită la echipă) și Melisei Olariu.Am dat două goluri repede, după care nemțoaicele ne-am cam luat la pase. Au și o condiție fizică bună, se vede că se antrenează zilnic, doar că le-a lipsit forța și experiența în meciul cu noi. Până la urmă, am făcut un test bun, împotriva unei formații profesioniste, cu care sperăm să ținem legătura pentru o eventuală colaborare. Acțiunea o privim ca un schimb de experiență util pentru ambele tabere, sperăm că oaspetele noastre s-au simțit bine la Arad și ne vom reîntâlni curând”, a spus Gigi Cameniță la finalul partidei cu Württembergischer.

La finalul partidei, delegația formației din Germania a servit masa la Pîncota, unde președintele clubului, Pavel Piroș, a și împărțit pachete oaspetelor obiecte personalizate (șepci, căni  etc.), care să le aducă aminte de vizita la  Arad.

Meszaroș – D. Balaș, Liheț, Marcea – Dobrea, Olariu, Lupei, Bodnar – Adam – Danciu, A. Balaș, plus Gall, Țînțar, Neducsin și Căbulea au fost „leoaicele” utilizate azi de antrenorul Cameniță.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button