Gloria LT Cermei

Lugojul nu crede în criza Cermeiului, Aslău dă asigurări: „Avem un obiectiv de îndeplinit și ne luptăm până la capăt pentru el”





Socotelile din iarnă nu se cam potrivesc cu cele din anotimpul florilor pentru Lunca Teuz Cermei. Au trecut șase runde din retur și „alb-roșii” nu au cunoscut gustul succesului și au adăugat în clasament doar trei puncte. Zona roșie e aproape, dar și mai aproape e seria de trei partide cu formații cu pretenții din seria a 4-a a Ligii a 3-a. Primul dintre ele, se consumă în Vinerea Mare, la Lugoj, acolo unde formația bănățeană trage tare să rămână în plutonul fruntaș.

CSM-ul își acceptă păcatele, dar asta nu înseamnă că a renunțat la lupta la vârf. „Din primele șase partide, în patru am avut o evoluție bună. Suntem, însă, o echipă boemă, uneori visătoare, și rezulatele nu au fost în conformitate cu realitatea din teren. Au fost și probleme de arbitraj, dar nu mai revin acum. Îmi spun speranțe că într-un viitor nu foarte îndepărtat să avem și noi rezultate și obiectiv mai îndrăzneț. La promovare este o luptă cum nu știu să mai fi fost, sunt cinci echipe cu șanse reale și cred că va avea câștig de cauză cea care are un lot suficient de mare și echilibrat pentru a face față suspendărilor ce apar la un moment. Se va juca până în ultima etapă, nu cred că se va știi câștigătoarea decât după ultimul fluier”, spune profesorul Cosmin Petruescu.

Antrenorul Lugojului are motive să creadă că formația de pe Teuz își va vinde scump pielea mâine. „Suntem conștienți că ne așteaptă un meci împotriva unei echipe motivate și hotârîte să demonstreze că rezultatele din acest retur nu au multe în comun cu valoarea jucătorilor. Cermeiul joacă bine în deplasare, rămâne o echipă incomodă cu câțiva jucători experimentați, bine organizată, ce se apără foarte bine. Cu toate acestea, jucând acasă, noi suntem favoriți. Dar, nu ne subestimăm în niciun caz adversarul”, a mai transmis „Conferențiarul”.

O deplasare la Lugoj nu e tocmai binevenită pentru o echipă aflată în criză. Bozian și colegii săi nu sunt prea impresionați de nevoia de puncte ale Cermeiului, pe care i-au învins și în tur, cu 2-1. Cu toate astea, Mircea Aslău adună rândurile. „Trebuie să ne agățăm de orice meci, de orice punct, pentru că echipele de la coada clasamentului pot câștiga puncte și vin peste noi. Va fi un meci cu o echipă bună, noi venim după două înfrângeri consecutive și e clar că suferim puțin la capitolul moral și încredere. În plus de asta, avem și indisponibili, dar sperăm să-l recuperăm măcar pe unul dintre ei până la ora partidei pentru a alinia o echipă cât mai competitivă. Trebuie să rămânem uniți, să fim puternici. Avem un obiectiv de îndeplinit și ne luptăm până la capăt pentru el”, a menționat Mircea Aslău, antrenorul divizionarei terțe arădene.

Formații probabile:

CSM Lugoj: Păduraru – Precupanu, Drăghici, Miculescu, Roșie – Lazea, Zurbagiu – Marta, Bozian, Olariu – Silaghi.

Cermei: Fl. Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Diarra, Șiclovan, Ianc, Aldan – Sulea, Bulza.

Arbitri: Gabriel Almaș – Sergiu Corb (ambii din Zalău), Ciprian Fiter (Sânmartin Bihor)

Observatori AJF: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Teodor Biriș (Hunedoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button