Baschet

Demonstrație de forță în decisiv, lupta pentru locul 5 continuă: CSM Satu Mare – Univ Goldiş ICIM Arad 66-82





În duelurile directe CSM Satu Mare – Univ. Goldiș ICIM Arad din acest sezon al Ligii Naţionale de Baschet Feminin, fiecare echipă şi-a adjudecat avantajul terenului propriu. Azi, însă, spre bucuria iubitorilor cu mingea la coș, statistica a fost stricat.

Dar asta numai pentru că fetele lui Bogdan Bulj s-au autodepăşit, au făcut un meci bun spre foarte bun, chiar excelent pe alocuri, mai ales din punct de vedere ofensiv. În plus, au anihilat plusurile gazdelor şi au profitat de fiecare ocazie pentru a pune puncte pe tabelă.

De data aceasta, arădencele nu au mai făcut cadouri adversarelor, le-au luat tare din start, iar „5”-ul de bază a funcţionat perfect primele 20 de minute. Stroman, Hadzovic, McGuire, Nagy sau Pasic au fost net superioare ca atitudine gazdelor, iar la jumătatea disputei Aradul avea un avantaj de 18 puncte! Nu a mai fost cazul pentru a forţa în plus şi în partea secundă. Cu inteligenţă şi pozitivism, fosta echipă a actualului antrenor al Sătmarului, Jose Araujo, a repurtat un succes imens, demonstrând că nu ar fi trebuit să treacă prin chinurile play-outului.

Formații și marcatoare:

 CSM: Tavic 16 (1×3), Baltic 15, Olah 10, Reed 8, Ferenczi 9 (1×3), Crăciun 6, Laza 2. A mai jucat: Canty

ICIM Arad: Stroman 22, Hadzovic 15 (2×3), Nagy 15, Pasic 14 (3×3), McGuire 12. Au mai jucat: Karakasevic 4, Mercea, Zidaru.

FOTO: informatia-zilei.ro









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button