Issa, premiat la revenirea la Arad pentru întreaga activitate la ACS Șoimii Pîncota

Issa, premiat la revenirea la Arad pentru întreaga activitate la ACS Șoimii Pîncota

Odată cu intrarea în colaps în vara anului trecut, Șoimii Pîncota și-a pierdut cei mai importanți fotbaliști. Printre aceștia s-a aflat și Issa Tiaw Medina Mame, care după ce și-a încercat șansa în ligile doi din Elveția și Franța a dat curs ofertei celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În scurt timp, senegalezul a devenit piesă importantă în angrenajul trupei lui Valentin Suciu, contribuind la parcursul excelent al nou promovatei.

Formația din județul Covasna s-a prezentat la Șiria, la meciul cu UTA, din poziția de vicelider și cu Issa titular. Fiindcă nu a primit acceptul conducerii grupării fanion a Aradului pentru a-și arăta recunoștiința față de mijlocașul de culoare, care a petrecut trei sezoane la Șoimii Pîncota, Pavel Piroș l-a premiat pe fostul său jucător într-un cadru restrâns. Însoțit de maseurul Călin Petrică, fostul președinte al alb-negrilor a descins vineri seara, la Hotelul Intercontinental, acolo unde a fost cazată delegația oaspeților și i-a înmănat lui Issa o diplomă pentru „Întreaga activitate fotbalistică depus la clubul ACS Șoimii Pîncota ”, dar și un trofeu cu același mesaj.

În funcție și de rezultatul partidei UTA – Sepsi, Issa ar putea petrece Sărbătorile de Paști la Arad, unde – de altfel – are mulți prieteni.

 

0
0

Niciun comentariu


 1. Hahaha..Poa’ să meargă cu diploma la kaufland? Cred că dacă primea banii restanți de bucura mai mult de vizita

  0

  0
  Răspunde

 2. Era jucător de UTA! Dar profesioniștii de acolo se pricep mai bine…

  0

  0
  Răspunde

 3. CIRC marca Piroș ,tiga ,ce mic ești Piroș nici nu îți dai seama

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.