SOIMII PÎNCOTA

Issa, premiat la revenirea la Arad pentru întreaga activitate la ACS Șoimii Pîncota





Odată cu intrarea în colaps în vara anului trecut, Șoimii Pîncota și-a pierdut cei mai importanți fotbaliști. Printre aceștia s-a aflat și Issa Tiaw Medina Mame, care după ce și-a încercat șansa în ligile doi din Elveția și Franța a dat curs ofertei celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În scurt timp, senegalezul a devenit piesă importantă în angrenajul trupei lui Valentin Suciu, contribuind la parcursul excelent al nou promovatei.

Formația din județul Covasna s-a prezentat la Șiria, la meciul cu UTA, din poziția de vicelider și cu Issa titular. Fiindcă nu a primit acceptul conducerii grupării fanion a Aradului pentru a-și arăta recunoștiința față de mijlocașul de culoare, care a petrecut trei sezoane la Șoimii Pîncota, Pavel Piroș l-a premiat pe fostul său jucător într-un cadru restrâns. Însoțit de maseurul Călin Petrică, fostul președinte al alb-negrilor a descins vineri seara, la Hotelul Intercontinental, acolo unde a fost cazată delegația oaspeților și i-a înmănat lui Issa o diplomă pentru „Întreaga activitate fotbalistică depus la clubul ACS Șoimii Pîncota ”, dar și un trofeu cu același mesaj.

În funcție și de rezultatul partidei UTA – Sepsi, Issa ar putea petrece Sărbătorile de Paști la Arad, unde – de altfel – are mulți prieteni.

 









Un comentariu

  1. Hahaha..Poa’ să meargă cu diploma la kaufland? Cred că dacă primea banii restanți de bucura mai mult de vizita

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button