UTA Arad

Petre a scris istorie la momentul potrivit: „Îmi lipsea golul, dar mai ales victoriile echipei mele”





UTA a întrerupt o serie de trei meciuri fără victorie la momentul oportun. Dacă Sepsi Sfântu Gheorghe ar fi plecat cu cel puțin un punct de la Șiria, misiunea arădenilor în lupta pentru promovare devenea aproape imposibilă.

Omul ce a decis partida a fost golgheterul regăsit al „Bătrânei Doamne”, care a doborât și recordul lui Călin Mariș. Până azi, „Căli-gol” a fost cel mai prolific marcator postrevoluționar al „Bătrânei Doamne”, cu 22 de reușite datate din sezonul 1998-1999. „Într-adevăr, golul are o valoare dublă, atâta timp cât echipa a câștigat trei puncte cruciale, dar a și scris istorie. Îmi lipsea foarte mult o reușită, nu eram obișnuit să nu marchez aproape o lună de zile. Dar, și mai mult mi-au lipsit victoriile echipei mele, iar cea de azi era foarte foarte importantă. Nu aveam nici măcar varianta egalului în fața unei contracandidate directe la primele locuri. Iar partida a fost extrem de grea, de complicată, mă bucur că am putut să-mi ajut colegii și să-i fac fericiți pe suporteri chiar împotriva lui Sepsi și înainte de Paști”, a spus atacantul de 19 ani la finalul disputei cu echipa din Covasna.

Dintre cele 23 de goluri din această stagiune, patru au fost marcate cu capul și al doilea consecutiv pentru Petre. După Tănase, la Mioveni, centrarea a aparținut tot unui junior, coleg de generație al golgheterului arădenilor. „Se poate spune că ne simțim mai bine, doar am crescut împreună, avem atâtea meciuri în spate. Chiar cred că meritul pentru golul de azi este 75% al lui Albert (n.a. Stahl). Îl cunosc de când era mic, are calități excelente, știam că ne va ajuta mai repede sau mai târziu. Îi trebuia doar puțină încredere, prin reușite de genul celei de azi”, a adăugat tânărul utist.

Încasând al patrulea cartonaș galben al sezonului în meciul cu Sepsi, Adi Petre va absenta de la meciul din „fieful” liderului. „A fost un avertisment asumat, adversarii ar fi plecat pe un contraatac periculos dacă nu opream atunci jocul. Oricum, nu stă echipa în mine, avem destui fotbaliști care pot face diferența. Trebuie să continuăm pe linia rezultatelor pozitive, altfel victoria de azi nu mai are aceeași valoare”, a concluzionat cel mai bun marcator al „Bătrânei Doamne”.

 

 









Un comentariu

  1. pretențios titlul. petre a înscris un gol, asta este datoria lui de atacant și atât. până la a scrie istoria pentru uta, e cale lunga.

    0
    0
  2. d-le nu vreau polemică. dar vă spun ca istoria uta-ei este cea din divizia A. restul este contraperformanță. cu asta nu ne putrem lăuda. RESPECT PĂREREA FIECĂRUIA, DAR ASTA E PĂREREA MEA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button