Fotbal judetean

Meciurile și arbitrii etapei a 22-a (intermediară) în Liga a IV-a Arad: Bogdan – Hărduț, la meciul liderului cu „verișorii” din Socodor





Miercuri, ora 17

Crișul Chișineu Criș – ACS Socodor

Arbitri: Loredan Bogdan – Lucian Berariu, Gabriel Hădruț. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Eugen Roșu

CS Dorobanți – Progresul Pecica

Arbitri: Tudor Jurcă – Flavius Dreghici, Andrei Pîslaru. Observatori AJF: Doru Herțeg, Ioan Hamza

CS Ineu – Șoimii Lipova

Arbitri: Cristian Burza – Sebastian Pantea, Dan Hanyecz. Observatori AJF: Mircea Bondar, Marcel Vida

Victoria Zăbrani – Unirea Sântana

Arbitri: Alexandru Gornic – Cristian Cășuț, Emil Cristea. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Daniel Scridon

Frontiera Curtici – CS Glogovăț 2013

Arbitri: Sorin Saladea – Sergiu Cîrmaci, Mihai Stanciu. Observatori AJF: Adrian Apătean, Andras Mako

Șoimii Șimand – Voința Mailat

Arbitri: Radu Bîtea – Sergiu Burcă, Zoltan Nagy. Observatori AJF: Leontin Buda, Gheorghe Sfăt

UTA III – Păulișana Păuliș

Arbitri: Cristian Coroban – Alina Mihoc, Tudor Groșan. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Vasile Rad

Victoria Felnac – Cetate Săvîrșin

Arbitri: Alin Bolcaș – Florin Vesa, Flavia Dumitru. Observatori AJF: Dorin Vătran, Gabor Biro

Clasament

Un comentariu

  1. Hărduț ăsta chiar nu are rușine…..așteaptă mă țărane să ne prinzi prin alte deplasări nu veni pe aici pe la noi să ne omori….vin-o pe la Păuliș, sau prin alte părți că mai avem și alte deplasări…băieții de la Criș se descurcă și fără tine…nu ii târziu să te dai lovit…spune-le că a fost Paștele și că ești „OBOSIT”…..că lumea o să știe la ce te referi….pff luar-ai steagul meu în mână de tușier ce ești!!! Mai vii și cu maestrul emerit Țiulea…că ăsta îți ține spatele….mai bine îl uitau ăștia în Ungaria la schimbul de experiență!!!

    0
    0
  2. Prea mare diferenta intre cris si socodor cu tot respectul pt socodor poate fi oricine arbitru, respect hary

    0
    0
  3. Alooooo……Băiatule(Marius Tamșa) tu te prefaci sau chiar ești prea încet la roată să și pricepi ceea ce citești?Nu are legătură cu meciul ăsta….am și scris acolo…Băieții de la Criș se descurcă și fără ajutor…este vorba despre altceva….apropo vezi că avem nevoie de portar…am mărit tribuna și nu avem portar la bilete la poarta numărul 2….dacă ești interesat trimite un CV.

    0
    0
    1. De ce te iei de Hari ? Daca sunteti barbati bateti azi sau faceti egal . Cei de la Cris si-au permis sa se lipseasca de 4 titulari cu voi . Asta spune multe . Cum v-au batut in tur ( de fapt v-au umilit 0-8 ) tot asa vor face si azi chiar daca nu au 4-5 titulari . Fiti barbati si acceptati ca veti pierde si azi . Doar sunteti vecini ce naiba .

      0
      0
  4. Cristian…..noi ne stim locul…..cunoastem valoarea celor de la Cris si suntem constienti capacitatile noastre. Nu despre asta este vorba….chiar nu este vorba despre asta….ii vorba ca din bun simt Hari ăsta cum ii spui tu nu ar mai trebui sa arbitreze Socodorul la nici un nivel. Pentru ca nu poate sa fie obiectiv si gata. Am scris asta ca sa vada si el si sa stie ca azi nu ii cazul sa se dea in spectacol cum face de obicei…cei de la cris chiar nu au nevoie sa se dea el in spectacol si sa arate cum poate sa le-o traga el celor de la Socodor. intelegi? despre asta era vorba. Adevarat ca 8-0 este umilinta dar in fotbal ca si in viata de altfel se mai intampla sa ai parte si de umilinte. Nu ii vorba de vecini sau nevecini, dar momentan prin investiile si prin tot ceea ce se intampla la clubul din Cris ei sunt net superiori clubului nostru…In teren se afla 22 de jucatori, 1 minge, 2 arbitrii(Loredan si Berariu) si un penibil(tăranul) asa ca vom vedea ce se intampla!

    0
    0
  5. Crezi ca daca il intarati scriind ceea ce scrii ii vei face un bine echipei tale ? Eu cred ca nu dar ….. . Asta iti scriam si eu daca sunteti barbati azi profitati de faptul ca ei nu au 5 oameni . Buturuga mica rastoarna carul mare .

    0
    0
  6. marele cine oi fi tu de la socodor daca ai avea bun simt ai scrie numele aicea nu vrajeli de prieten a lui hardut cum tiai pus la nick, cat de vrajeli gen ca ati marit poarta la bilete si va trebuie portar te faci de ras dar nu iti voi mai raspunde niciodata pana nu vei avea bunul simt sa scrii cine esti sa stiu cu cine vorbesc , eu am mai avut divergente pe site cu dl radu pop dar pt dansul jos palaria stii cine scrie frumos isi pune numele nu trepadusi din astia ca tine ce se ascund sub alt nick

    0
    0
  7. Cristian…..si daca il intarat si daca nu il intarat el tot asa actioneaza…ca atata poate si gata!!!nu am ce sa ii cer..asa macar sa stie ca nu suntem fraieri sau prosti!!! Sa fie !!!

    0
    0
  8. Marius Tamsa eu am vorbit serios….primim CV-uri…daca simti nevoia de atentie cumpara-ti un caine ! sau i-a un scaun si asteapta sa imi pese mie de ce zici!
    î

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button