UTA Arad

Alte două meciuri cruciale pentru „Bătrâna Doamnă” în patru zile. Care vor fi juniorii pentru deplasarea din Colentina?





Utiștii au înțeles importanța meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, au evoluat în consecință și au pus mâna pe trei puncte ce îi țin în lupta pentru promovare. Totodată, Petre et. comp le-au îndulcit suporterilor Sărbătorile Pascale, dar și a 72-a aniversare a clubului de azi, 18 aprilie.

Pentru echipa fanion a Aradului urmează, însă, alte două confruntări cruciale în decurs de numai patru zile. Sâmbătă dimineață (ora 11), „roș-albii” ajung în „fieful” liderului Juventus, formație ca și promovată în Liga 1. Fiindcă Sepsi Sfântu Gheorghe – ASU Poli Timișoara se joacă vineri și ceva ne spune că „alb-violeții” vor fi ținte vii, „Bătrâna Doamnă” va avea din nou presiunea rezultatului în cartierul bucureștean Colentina.

Mai mult, utiștii trebuie să se descurce și fără golgheterul Petre, Laurențiu Roșu având mari bătăi de cap în alegerea celor doi juniori titulari, lângă Tănase. Copaci a jucat modest cu Sepsi, Burlă nu a reintrat sută la sută în grații, iar Vîlceanu pare și el puțin din formă. Poate, Albert Stahl să merite prima sa titularizare într-un meci de Liga 2-a, altfel variantele nu sunt prea multe. De la mijlocul terenului va mai lipsi și Marius Chindriș, suspendat și el.

În fine, după confruntarea contra „alb-negrilor”, arădenii se repatriază rapid pentru a se pregăti de vizita Olimpiei Satu Mare. Aceasta va avea loc marți după-amiază (ora 17), la Șiria, în deschiderea rundei intermediare, cea cu numărul 31. Formația lui Andone a ieșit total din cărțile promovării, dar asta nu înseamnă că va fi o nucă ușor de spart.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. degeaba faceti calcule, promovarea directa s-a dus, sepsi in afara de targoviste nu mai are meci greu! locul trei nu are sanse de promovare cu o echipa de prima liga, se pare ca va fi concordia chiajna, care are jucatori consacrati si bat pe oricine din liga a doua…cu cele 4 puncte pierdute cu oradea si afumati aveam sanse mari, asa insa nu cred…1.juventus,2sepsi 3 mioveni

    0
    0
  2. Ma gandesc la ce spune ,,tinescu…….,,ca e ceva real,,,,,dar oare ASU Poli Tm a lui Brandescu cred ca nu se pun capra la Sf.Ghe si nu-si mai dau 2 autogoluri c-an deplasarea de la Brasov .unde guralivul de Mera baga ca are >un dinte< despre acel meci Bv- Medias.Si eu cred ca timisorenii mananca o pita gratis la Sf Ghe si stau cuminti…..Vorba cantecului ,,Curva-i lumea,, daca pe noi ne-a distrus Brasovul,incurcat Luceafarul acasa si nu am batut la Afumati ori Braila…….!Acum e f.greu,dar nu imposibil.Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button