Baschet

Pas autoritar spre un nesperat loc 5: Phoenix Galaţi – Univ Goldiş ICIM Arad 58-71





Succes magnific a reuşit în această seară de Univ Goldiş ICIM Arad în primul meci al finalei pentru locul 5. După ce în sezonul regulat Phoenix Galaţi a învins echipa arădeană de două ori, revanşa a fost mult mai dulce.

Pe malul Dunării, Bogdan Bulj şi fetele sale au inovat din nou la nivel de joc şi Aradul s-a impus de o manieră fantastică. Ca şi la Satu Mare, după 20 de minute Pasic, Karakasevic şi colegele sale aveau un avantaj de 11 puncte.

În partea secună surorile Fota au mai redus din dimensiunile dezastrului, dar fără a putea întoarce soarta confruntării. Sigur a contat și faptul că Phoenix-ul a  a etalat un lot format doar din jucătoare românce, dar, până la urmă, e problema lor. Și oricum și ICIM-ul a demonstrat că are româncele sale de valoare, arădence pe deasupra, Moraru sau Mercea.

Univ Goldiş ICIM Arad se pregăteşte să încheie sezonul pe un loc 5, neaşteptat de bun la situaţia actuală. Totul se poate termina pe 22 aprilie, când, în Polivalentă, e programat jocul doi dintre combatante.

Formații și marcatoare:

Phoenix Galaţi: B. Fota 15 (2×3), D. Fota 15 (1×3), Dumitrache 12 (1×3), Filip 9 (1×3), Şoptică 5, Stan 2. Au mai jucat: Grigoraş, Nini, Robitu, Vreme

ICIM Arad: Pasic 14 (2×3), Moraru 10 (3×3), Karakasevic 10, Nagy 9, Stroman 9, Mercea 8 (2X3), Demeter 6, Hadzovic 5 (1X3). Au mai jucat: McGuire, Szocs, Zidaru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button