Fotbal judetean

Ratările au amânat verdictul: Frontiera Curtici – CS Glogovăț 3-0





În tur, „grănicerii” au pierdut surprinzător la Vladimirescu, așa că pe lângă miza punctelor, exista și posibilitatea revanșei. Iar Curticiul a evoluat la capacitate maximă încă din debut, dar s-a jucat cu pur și simplu cu ocaziile.

Parlapan și mai ales Măgulean au fost campionii ratărilor în prima parte. Atacantul de careu al Frontierei a ratat inclusiv un penalty dictat pentru un henț în careu al lui Negrea. Scenariul s-a schimbat la 10 minute de reluare, când au început să curgă și golurile. Petru Măgulean a scăpat pe dreapta în careu și a șutat sec la colțul lung din 12 metri. „Vladi” nu a avut replică, dar totuși avea să primească golul ce încheia practic meciul cu 14 minute înainte de final. Varga i-a așezat o minge la 11 metri aceluiași Măgulean și acesta a tras plasat cu latul. Concluzia partidei avea să o scrie Avrămuțiu, cu o execuție plasată de marginea careului, ușor lateral dreapta.

Cum Pecica are derby cu Crișul etapa viitoare, Frontiera se poate întoarce pe podium dacă bate la Mailat, dar: „Atmosfera nu e dintre cele mai bune. Apreciem eforturile președintelui Ghiță Tăucean, care face tot ceea ce poate pentru noi, dar nu e de ajuns. Cred că s-a uitat că această echipă reprezintă Curticiul și cred că o face destul de bine. Cât despre meciul cu Glogovățul nu pot spune decât că ne-am jucat cu ocaziile, ceea ce nu mai are voie să se întâmple pe viitor. Băieții merită felicitați pentru încă trei puncte în clasament”, a precizat Dinu Maghici, tehnicianul „alb-albaștrilor”.

Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș, D. Crișan, Pleșca, R. Varga – Parlapan, Nedea, Hanc (46 Morariu), Prică (78 D. Don) – Avrămuțiu, Măgulean.

Glogovăț: Ad. Ciornei – Cornea, Blănaru, Neag – Danciu, Goldiș (78 Magdi), S. Popa, Avram – A. Gornic (83 Doboș), Negrea.

Arbitri: Sorin Saladea – Sergiu Cîrmaci, Adrian Vasile. Observatori AJF: Adrian Apătean, Andras Mako









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button