Fotbal judetean

Șah-Mat(eucă): Șoimii Șimand – Voința Mailat 1-3





În etapa intermediară, cea cu numărul 22 a Ligii a IV-a, Șimandul și Mailatul au confirmat panta pe care se află de câteva etape. „Șoimii”, pe cea descendentă, iar Voința în creștere de formă.

„Alb-verzii” au fost curajoși și chiar autoritari încă din start și deschiderea tabelei nu s-a lăsat prea mult așteptată. În minutul 14, Chepețan a centrat de pe dreapta, iar Cheșa, nemarcat, a pus latul sub bară. Peste exact un sfert de oră, Mateucă a primit o pasă în careu de la Caba și a găsit colțul scurt al porții lui Vaida. Înainte de acest gol, oaspeților li s-a anulat și un gol pe motiv de offside.

La 0-2, Șimandul a preluat inițiativa, a inițiat destule atacuri periculoase, dar lipsa de inspirație în fața porții, ghinionul la bara lui Petrila, sau Barabaș, care a avut trei-patru intervenții salvatoare la Ruska, Petrila sau Berar, au interzis revenirea în joc a gazdelor.  Iar când Mateucă a izbutit „dubla”, după ce a croșetat trei adversari și l-a lobat elegant pe Vaida (min. 80), era clar că vom asista la una dintre surprizele etapei. Golul de onoare al „șoimilor”, autor Petrila, a venit prea târziu pentru a mai deturna destinația punctelor. 1-3, scor final.

Formații:

Șoimii Șimand: Vaida – Cătană, Tolan, Ruska, Rafila – Berar (76 Rechițan), Engelhardt, Bubuș (31 Mărcuș), Covaci – Faur – Petrila.

Voința Mailat: Barabaș – Al. Lazăr, Cernat, Ciucifara, Morariu – Ungureanu, R. Caba (85 Căliman), Roșu (67 Epure, 90 Crișan) –  Chepețan (89 Rancov), Mateucă, Cheșa.

Arbitri: Radu Bîtea – Sergiu Burcă, Zoltan Nagy.

Observatori AJF: Leontin Buda, Gheorghe Sfăt









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button