Pariuri sportive, gaming și casino

Chipirliu nu primește replica lui Petre în derby-ul din Colentina





UTA Arad face deplasarea în capitală, sâmbătă, 22 aprilie, pentru a da piept cu liderul Juventus București. Antrenorii celor două echipe sunt doi foști steliști și totodată doi foști internaționali, Daniel Oprița, respectiv Laurențiu Roșu – ambii aspiră la promovarea în Liga 1.

În acest moment, Juventus este liderul incontestabil al eșalonului secund din fotbalul românesc, având 66 puncte acumulate, cu 15 mai multe decât următoarea clasată, Sepsi OSK. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de CS Mioveni și UTA Arad, ambele cu 50 de puncte. Bătălia pentru locurile fruntașe este una acerbă, fiind completată de FC Brașov cu 49 puncte și de Chindia Târgoviște, cu 47 puncte.

Căpitanul Valentin Bărbulescu și-a ghidat formația către 21 de succesuri în acest sezon, suferind numai două înfrângeri și având cel mai bun atac (56 de goluri marcate), dar și cea mai bună apărare din divizie (numai 11 goluri primite).

Bogdan Chipirliu, atacantul în vârstă de 24 de ani al formației din cartierul Colentina este liderul clasamentului golgheterilor din Liga 2, cu 26 de reușite la activ. Pe locul secund se află veteranul lui Sepsi.

Sf. Gheorghe, Atilla Hadnagy, cu numai un gol mai puțin decât vârful lui Juventus, în timp ce ultima poziție a podiumului îi revine lui Adrian Petre, tânărul atacant al UTA-ei, care la numai 19 ani a reușit să puncteze de nu mai puțin de 23 de ori în acest sezon.

PARIAZĂ JUVENTUS BUCUREȘTI – UTA ARAD LA AGENȚIILE DE PARIURI RECOMANDATE DE CEA MAI MARE ȘI MAI ACTIVĂ COMUNITATE DE PARIORI DIN ROMÂNIA!

Juventus primește vizita ardelenilor având 9 victorii reușite în ultimele 10 partide. În cealaltă tabără, băieții lui Laurențiu Roșu vin după ce au bifat numai 5 victorii în ultimele 10 meciuri, însă în ultima etapa au reușit o victorie importantă în fața contracandidatei la promovare, Sepsi OSK.

Este clar că formația bucureșteană condusă de Daniel Oprița are și un plus de experiență, mai ales în ceea ce privește numărul jucătorilor care au evoluat în Liga 1, cum ar fi Vasile Buhăescu, Liviu Băjenaru, Alexandru Zaharia, Dean Beța, Alin Ilin, Valentin Dima, Wallace sau Ionuț Neag.

De cealaltă parte, Gligor și compania, în lipsa suspendatului Adrian Petre, puștiul de 19 ani care a făcut furori în această ediție de campionat, își spun speranțele în jucătorii mai experimentați, cum ar fi fostul dinamovist Sorin Strătilă sau fostul mijlocaș al Gloriei Bistrița, Marius Curtuiuș.

Totuși, chiar dacă lotul bucureștenilor arată mult mai solid, cota de transfer a lotului UTA-ei este de 3.6 milioane de Euro, cu jumătate de milion de Euro mai mult decât a celor de la Juventus, lucru care se datorează în mare parte mediei de vârstă a lotului: 23.3 ani în cazul ardelenilor, respectiv 24.8 în cazul bucureștenilor, iar dacă ar fi să comparăm media de vârstă a primului 11, probabil că discrepanța ar fi și mai mare.

Ținând cont de faptul că partida tur s-a încheiat cu victoria bucureștenilor cu scorul de 1-0 și că ultimele două partide disputate de Juventus pe teren propriu s-au încheiat cu același scor, este foarte posibil să avem parte de o partidă destul de închisă, cu puține goluri. Deși oaspeții s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate, este foarte posibil ca gazdele să forțeze victoria în partea secundă a meciului.

Dacă vrei să pariezi pe meciurile din Liga 2, înregistrează-te la casele de pariuri online recomandate de comunitatea pariorilor din România. Vei putea juca liniștit pariuri live de acasă sau chiar de pe stadion dacă ai un telefon mobil ce dispune de o conexiune activă la internet și vrei să mergi la meci!

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button