Fotbal feminin

Dezastru feminin în Țara Zărandului: CS Ineu – Fortuna Becicherecu Mic 0-8





Echipa de fete a Ineului își punea speranțe în trei puncte cu liderul pentru a mai păstra șase la ultimul loc în play-offul Ligii I feminin, dar a suferit o umilință greu de digerat. Fortuna Becicherecul Mic s-a impus cu 8-0, prin reușitele semnate: Poca, Linul (2), Ghilea, Tomesc, Șodinca (2) și Bărbosu, scorul pauzei fiind 0-3.

La 0-0, Alice Cociuba a avut două situații bune de gol pentru ineuance, după care a urmat tăvălugul. „Nu suntem concentrate și asta cred că ni se trage de la faptul că nu ne odihnim destul (?!). Chiar și așa, nu aveam voie să pierdem la o așa diferență mare de scor, suntem foarte dezamăgite. Este clar că nu mai putem emite pretenții la un loc în primele patru echipe”, ne-a spus Ana Cozac, mijlocașul Ineului.

Formații:

CS Ineu: Moț – Mogocs, Leț, Covaci, Priala – Vamanu, Mihăieș, Cristea (65 Strifler), Cozac – Cociuba, Zugun (70 Ungureanu). Antrenor: Cristian Sculici.

Fortuna Becicherecu Mic: Bărbosu – Vuicin, Stoianov, Șodinca, Tomesc, Ghilea (70 Niculescu), Usain, Betea (54 Mândruț), Hasna (54 Tîrtea), Poca (75 Munteanu), Linul (82 Jurj). Antrenor: Florin Pădurean.

Arbitri: Mircea Ardelean – Sebastian Pantea, Alina Mihoc









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button