UTA Arad

Curtuiuș: „Sperăm ca Sepsi să facă pași greșiți, dar ca să profităm trebuie să mergem din victorie în victorie”





Mâine, UTA se întoarce în fața suporterilor arădeni pentru meciul din runda intermediară, Olimpia Satu Mare. Vestiarul roș-alb e conectat la miza meciului pe care îl abordează, ca și pe celelalte, cu gândul la victoria ce-i poate întări poziția.

După ce a înscris primul gol oficial al anului în deplasarea de la Juventus, Marius Curtuiuș se anunță o „armă” importantă și în partida cu „galben-albaștrii”.  „Ne așteaptă un meci foarte greu. Olimpia vine după cinci înfrângeri, dar până nu cu mult timp în urmă avea un obiectiv bine propus, locurile 2-3. Nu-mi dau seama dacă e un atuu sau nu acest lucru, fără presiune pot fi și mai periculoși. Dar și noi venim după victorii cu două dintre cele mai bune echipe ale seriei, apoi urmează alte două meciuri cu echipe foarte bune. Dacă învingem, cu siguranță ne vom poziționa foarte bine pentru locul 2. Vrem să ne facem jocul și să câștigăm!”, spune golgheterul stagiunii trecute al „Bătrânei Doamne”.

Atacantul utist a fost determinant în meciul de la Juventus, înscriind golul egalizator exact înaintea pauzei printr-o lovitură de cap din mijlocul fundașilor adverși. „Am muncit tot timpul și nu m-am demoralizat pentru că n-am marcat o perioadă. Roadele au venit etapa trecută, dar cel mai bucuros sunt că echipa a câștigat. Iar celor de la Sepsi sigur nu le-a picat bine că am bătut. Îi demoralizează puțin, așteptăm eventual să mai facă și ei pași greșiți. Dar, ca să proftăm, noi trebuie să mergem din victorie în victorie”, a adăugat „șeptarul” arădenilor.

Iulian Anca Trip a fost utist până în vara anului trecut. Mâine, ar fi avut șansa să-și întâlnească foștii colegi, dar, în mod neașteptat, a fost exclus din lotul Olimpiei. „Vestea este bună pentru noi, fiindcă Anca e un portar bun și mai era și junior, deci pe teren mai trebuia să aibă doar doi”, a mai comentat Curtuiuș.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button