UTA Arad

Livetext: UTA – Olimpia Satu Mare: 2-0, final





Bătrâna Doamnă deschide etapa intermediară, cea cu numărul 31, în Liga 2-a. Oaspetele arădenilor, la Șiria, e Olimpia Satu Mare, formație care până acum o lună de zile era și ea în cărțile promovării.

Formații oficiale:

UTA: Miron – Muntean, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş, Copil, Vîlceanu – Curtuiuş, Petre. Pe bancă:12 Barna – 8 Filaret, 9 Andor, 30 Piccioni, 27 Stahl, 13 Tănase, 6 Adili. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Olimpia: Şuta –   Duruș, Mureșan, Heil, Faur – Krausz, Villand – Rus, S. Pană, Ludușan – Kanalos  Pe bancă: 96 Dascălu – 10 Ursu, 24 Roşu, 11 Erdei, 26 Pop, 70 Ciul, 19 Voicu. Antrenor: Bogdan Andone

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Nicolae Chițoiu (Timișoara). Rezervă: Rareș Vidican (Oradea)

Observatori FRF: Cornel Corocan (Reșița) și Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea)

FOTO: Ciprian Petcuț

 









Un comentariu

  1. Pe ei Sorinele ,sa ii batem pana nu mai stiu de ei , un 2,3-0 sa le dam, sa le dam cu terenul in cap la tupeisti astia de satmareni !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA… ARAD, VICTORIE !!!!

    0
    0
  2. Groaznic joc..Cplm sa vrei sa promovezi cu așa joc? Chiar daca de câștigă meciul e clar că nu avem nici o șansă cu așa antifotbal

    0
    0
  3. Bravo baieti felicitari , dar si acuma inca tremur ca varza . Haide UTA cu o victorie cu 2-0 si la Calarasi ! UTA!!!!

    0
    0
  4. Victorie norocoasa si muncita a obtinut astazi UTA contra ungurasilor din Satu Mare.Noroc cu sclipirile lui Stratila si Curtuius si jocul bun al celor din aparare,altfel…..?Valceanu oare a castigat vreun duel cu adversarii..?Felicitari jucatori utisti si ma bucur ca am ghicit scorul de 2-0,dar jocul nostru nu prea a mers snur……!La Calarasi e meciul vietii,dar Mihalcea cam iu beste pe Tantar….Ati vazut ce a declarat Tantaru,ca pe el nu-l suprinde victoria UTA-ei in Colentina,Bravo UTA !

    0
    0
  5. Bravo baietii, dar c-am slabut jucat astazi. Nu stiu ce se intampla dar nu se leaga jocul cu pase, prea multe pase gresite la adversar. Poate de vina ar fi si oboseala acumulata dupa meciul de la Juventus, dar chiar si asa se vede ca, nu se leaga jocul de posesie de la mijloc in sus !!! Parca sa jucat cu prea multa frica de adversar,dar daca vrem sa jucam in liga1a, trebuie jucat altfel decat astazi. Putin a lipsit sa egaleze Satu-Mare spre final, noroc cu Miron !!! Valceanu, nu stiu ce se intampla cu el de nu este in forma mai toate jocurile pe care le joaca, este mereu prost insirat la pasa decisiva. Munteanu, slabut, Andor, nu a fost in zilele lui bune, Tanase prea putin pt. tineretea lui. La Calarasi , daca jucam asa, nu prea avem sanse la Mihalcea !! Totusi felicit echipa pt. victorie,in special pe Curtuius, pe Sorinel, pe Miron, pe, Gligor, pe Manea si pe Chindris. Cu Calarasiul, aveti multa grija la relatiile de joc pt. ca echipa acolo sufera cel mai mult meci de meci !!! FELICITARI INCA ODATA PT. VICTORIE !!!

    0
    0
  6. Scuze, am uitat sa il evidentiez pt. jocul bun facut astazi, pt. indarjirea de care a dat dovada astazi pe teren, pe Mitrut pe care il felicit si ii transmit salutari si sa o tina tot asa prin evolutii cat mai bune !!!

    0
    0
  7. Mai lasa-ne cu Valceanu asta!!!!Nu vezi ca nu joaca nimic???? Il tii pe Stahl pe banca si miticul asta poarta tricoul degeaba.Daca trebuie sa joace meci de meci da-l la liga 4 poate acolo face ceva.

    0
    0
  8. Un 2-0 scurt , un joc mai slabut facut de baieti, dar perfect explicabil prin prisma oboselii ( dupa un succes pe terenul liderului, a urmat un drum de 10 ore cu autocarul , si nu bine ai ajuns ca urmeaza un nou joc ) . Important e ca am castigat , iar acum urmeaza 3 partide foc in deplasare toate ( Calarasi , Balotesti si Timisoara ) . Acum se va vedea adevarata fata a echipei , si parerea mea e ca ne trebuie obligatoriu 9 puncte , pentru ca singura speranta ca Sepsi sa se incurce e la Targoviste ,in rest vor bifa victorii pe linie la ce meciuri au

    0
    0
  9. UTA – deplasari la Calarasi , Clinceni, Timisoara , acasa cu Balotesti si Targoviste
    Sepsi – deplasari la Balotesti , Targoviste , Suceava , Resita , acasa Braila

    Ambele echipe vor sta o etapa si vor castiga o alta cu 3-0 ( deci aici va fi identic )

    0
    0
  10. Geo, vezi ca, cu Balotestiul UTA. are la Siria ,nu la Balotesti !!! Si bineanteles, in meciul dintre Chindia si Sepsi, trebuie sa tinem neaparat cu Chindia !!! Eu unul , o sa fiu prezent pe stadion si cred ca Sepsi, va pleca invinsa din Targoviste cum a plecat si Brasovul cu coada intre picioare !!! Iar ultima etapa , nu mai conteaza cu Chindia la Siria pt. ca zarurile sunt aruncate deja pt. Chindia nemaiavand sanse la promovare, si UTA. va triumfa spre liga1a !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Da, asa e , am corectat in al doua interventie, acolo imi este si mie speranta …la Targoviste , in alta parte nu as vedea unde ar putea sa se incurce

      0
      0
  11. nelu geo o scris corect acasa cu balotesti si targoviste promovarea va fi obtinuta la Timisoara asta simt eu

    0
    0
  12. NELU vezi ca Geo a precizat exact ca UTA mai are 2 meciuri acasa,respectiv cu Balotestiul si Chindia,deci ai gresit criticandu-l….!La UTA acum vin adevaratele examene si de s-ar prelungi verdictul Chipciu la comisii,ca Brasovul e mai periculos decat Sepsi daca primeste bani de la Becali!Hai UTA,CA SA MOARA DUSMANII…..!

    0
    0
  13. Cred ca eram obosit , altfel nu vad cum de gresesc asa ( am uitat Sepsi acasa cu Mioveni ) , corect e :

    UTA – deplasari la Calarasi , Clinceni, Timisoara , acasa cu Balotesti si Targoviste
    Sepsi – deplasari la Balotesti , Targoviste , Suceava , Resita , acasa Braila, Mioveni

    Ambele echipe vor sta o etapa si vor castiga o alta cu 3-0 ( deci aici va fi identic )

    Dar concluzia e aceeasi , daca vrem locul 2 sigur , va trebui sa batem tot pana la final , iar Sepsi sa se incurce la Targoviste . Intr-adevar in ultima etapa , sunt doua derbyuri ( UTA – Targoviste si Sepsi – Mioveni ) , dar am eu o presimtire ca atunci gazdele se vor impune in ambele …

    0
    0
    1. Joc foarte slab, ar trebui sa ne cerem 90 de minute din viata inapoi … cand legi maxim 2 pase in tot meciul cum sa ai pretentii sa promovezi si sa joci in liga 1?!

      0
      0
  14. Călărași este probabil cea mai in forma echipa..I-am văzut și în ultimul meci transmis, au jucători tehnici și rapizi, daca jucam că azi nu vad cum am putea învinge..

    0
    0
  15. Le are cu…, vezi ca Geo a recunoscut ca, a gresit cu Balotestiul ca UTA. ,are in deplasare . Dar sa sti ca, nu la criticat nimeni pe Geo, doar a fost o mica corectura. Asa ti sa parut tie ca, l-am certat !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button