Gloria LT Cermei

Nagy debutează pe banca Cermeiului împotriva unui alt fost stângaci al Stelei: „Prezența lui Dorinel – un atuu pentru Reșița, dar avem forța de a scoate un rezultat bun”





După aproape trei sezoane, Lunca Teuz Cermei s-a despărțit de Mircea Aslău și a refăcut cuplul celor două promovări consecutive ale UTA-ei. Roland Nagy și Radu Anca sunt antrenorii care vor încerca să ducă la mal corabia „alb-roșilor” din Țara Sămădăilor, cu mențiunea că: „Din punctul meu de vedere, Cermeiul s-a autodepășit deja cu promovarea istorică în Liga 3-a și chiar și unele rezultate avute în acest campionat. Mircea Aslău a lucrat bine, noi nu facem decât să continuăm lucrurile bune făcute de el, să încheiem ce s-a început, punând puțin lucrurile în ordine în special din punct de vedere motivațional”, e precizarea lui Nagy, care a ținut să reamintească faptul că numai pentru Cermei, respectiv primarul Vesa, rudă prin alianță cu soția sa și președintele Bulza, s-a reapucat de antrenorat la acest nivel.

Debutul fostului mijlocaș e unul de foc, pe terenul uneia dintre echipele ce aspiră la promovare din seria a IV-a a Ligii a 3-a. La Reșița, Roland Nagy e așteptat de Dorinel Munteanu, director tehnic și el în tabăra bănățenilor. Ambii stângaci au jucat la Steaua, însă în perioade diferite, dar s-au întâlnit de nenumărate ori ca adversari în Divizia A. „Reîntâlnirea va fi plăcută, de abia aștept să schimbăm câteva vorbe, să mai vorbim despre vremurile fotbalului adevărat. Prezența lui Dorinel în stafful tehnic al Reșiței e un atuu pentru un club ce a creat toate condițiile pentru o promovare în Liga 2-a. Deocamdată nu sunt acolo unde ar vrea să fie, sperăm să-i încurcăm și noi, fiindcă – la rândul nostru – avem nevoie de puncte, dar și de încredere pentru jucătorii noștri. Până sâmbătă, vom studia în detaliu și adversarul,cunosc deja destui jucători de acolo, căci am jucat cu UTA împotriva lor, dar vă spun de pe acum că avem forța de a scoate un rezultat bun”, a adăugat fostul „principal” al Bătrânei Doamne.

Cu regretul că Alex Nistor nu a primit „verde” să revină pe gazon după controlul efectuat la Szeged în această săptămână,  Nagy și Anca se bucură de prezența lui Norbi Varga în lotul Cermeiului. „Pe lângă Flore Rusu, un om extraordinar de vestiar, adevărat căpitan, era nevoie și de un lider printre jucătorii de câmp.  Varga nu mai are nevoie de nicio prezentare, sunt sigur că ne va ajuta, chiar dacă nu e 100% pregătit din punct de vedere fizic”, mai spune noul director tehnic al Cermeiului.

La conferința de presă de azi, susținută în Valea Domanului, Leo Doană lăsat să se înțeleagă faptul că partida e capitală pentru echipa sa. „Fiindcă nu am câștigat niciun meci în deplasare în acest retur, am ajuns să nu mai depindem de noi și orice alt pas greșit ar putea să fie letal pentru noi. De aceea trebuie să câștigăm neapărat împotriva Cermeiului, o echipă și ea în căutare de puncte, care și-a schimbat antrenorul în această săptămână. Dar, nu ne gândim prea mult la ei, ci doar la noi și cum vom face să câștigăm acest meci greu și adăugăm neapărat trei puncte în clasament”, a menționat antrenorul principal al „rossonerilor”, care absolut toți jucătorii valizi pentru acest meci.

Formații probabile:

Reșița: Zimmerman – Szijj, Banac, Opriş, Liuba – Poiană,  Breşneni – Bloju, Keita, Muselin – Beloescu.

Cermei: Rusu – Șiclovan, Petrache, Cotoc, Suslak – Vereș, Ianc, Varga, Aldan – Diarra – D. Bulza.

Arbitri: Claudiu Gaitin (Ghiroda – Timiș) – Daniel Nagy (Mediaș), Bogdan Gireadă (Oradea).

Observatori FRF: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin) și Liviu Coloj (Filiași)

Un comentariu

  1. Bine a lasat o fara victorie . Si cu un golaveraj dezastruos. Doresc bafta noilor antrenori si chiar sa scoata corabia la mal.

    0
    0
    1. Mai documentează-te Alex și totuși puțin respect pentru acest om care a făcut ceva pentru aceasta echipa…

      0
      0
  2. Golaveraj retur 3 – 14 . 3 puncte obtinute . Ce echipa organizata primeste 14 goluri in 6 etape si da numai 3. Il felicit pe domnul aslau pentru promovare chiar daca trebuia sa fie mai usor la ce lot a avut .In rest numai de bine .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button