UTA Arad

E oficial: Petre nu pleacă la Călărași! Sunt 18 utiști pentru un meci: „La fel de greu ca și la Juventus”





Deși a s-a tratat și cu perfuzii în ultimele zile, Adrian Petre nu a putut scăpa de viroza ce-l chinuie de marți, astfel că Laurențiu Roșu nu va conta pe golgheterul său nici la Călărași. Echipa pleacă în această seară, de la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara, cu exact 18 jucători, între care și cinci juniori: Burlă, Tănase, Jorza, Vîlceanu și Stahl, dintre care antrenorul UTA va trebui să-i aleagă pe cei trei titulari în meciul cu trupa lui Mihalcea.

Mâine, echipa se va antrena în comuna ilfoveană Corbeanca, iar duminică dimineața dispută penultimul meci al etapei cu numărul 32 al Ligii a 2-a contra Dunării. „Călărașiul a avut rezultate foarte bune, trebuie să fim atenți la unii jucători care pot face diferența. Îmi doresc să câștigăm, chiar dacă va fi dificil. Va fi la fel de greu ca și la Juventus, trebuie să ne așteptăm la asta”, avertiza Roșu despre confruntarea ce începe la 11,30 și va putea fi văzută și pe micile ecrane, la Digi și Dolce Sport.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Intra Piccioni in locul lui. Oricum, acest meci va fi foarte dificil si foarte important pt. economia clasamentului dar eu sper ca totusi baietii se v-or mobiliza si v-or face un meci bun de trei puncte s-au macar un punct. V-om vedea ce o iesi in ziua meciului !!! Succes baietii si sa va luptati in teren ca niste lei !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
    1. Singurul rezulatat viabil pentru noi e ( ca si al Juventus de fapt ) , doar victoria , egalul ne scoate 99% din lupta pentru locul 2 . Fii siguri ca Sepsi va castiga tot , singura speranta de doar la voi la Targoviste…

      0
      0
  2. Acest meci cu calarasenii este ,,meciul campionatului,,pentru echipa noastra si de aceia ne trebuie victorie !O veste proasta vine de la FRF unde s-a dat castig definitiv brasovenilor in litigiul Chipciu,cu Sporting Pitesti.In urma acestui verdict,brasovenii umbla la Jijii si la Argaseala ca sa le livreze urgent euroi pentru a plati jucatorii si a ataca locul 2 ,promovabil direct,caci si ei au plus 14 la adevar !!!!!Ma Jiji Becaly tu esti in relatii bune cu brasovenii si lui Fl.Petre i-ai dat medicamente gratis de 40 000 euroi……Oare nu-l bate al de Sus,ca e cam contra UTA-ei ????UTA,victorie la Calarasiul lui Mihalcea !!!

    0
    0
  3. Pe Colentina i-am cumpărat, dar pe ăștia nu cred că-i cumpărăm a doua oară, că la baraj e clar că i-am cumpărat, Vali Alexandru s-a chinuit rău să rateze ajuns fără voia lui singur cu Miron in prelungiri!

    0
    0
    1. Ei….asta e tare : )…hai ca, cu Colentina am auzit vrute si nevrute , dar ca i-am cumparat la baraj pe calaraseni asta e …first . Unde ai fost nene aproape un an de zile cu stirea asta de senzatie de nu ai scos-o de la naftalina pana acum ?

      0
      0
      1. Daca era pe meciuri cumparate eram acolo langa Juventus cu o gramada de puncte avans,si nu am fi pierdut puncte cu Braila,Afumati sau Luceafarul,sau cumparam meciul cu Brasovul ca aia nu au bani de o franzela,dar na datul din gura si acuzele sunt gratuite mai ales aici.

        0
        0
    2. Doamne mare e gradina ta,si multi idioti in ea :)) Nu a cumparat UTA nimic,eu am imbatat portarul si atacantul lor minune chipirlici ala de aia nu au facut fata la meciul cu noi ! :)) NU mai scoate gogorite din astea ca mai mult faci rau echipei ! Sa-ti fie RUSINE !!!

      0
      0
  4. Popor latin , dar atit de suspicios ,si atit de bolnav de scenarita ,incit ar trebui recompensat cu premiul Nobel pentru medicina,cine inventeaza un vaccin eficient pentru pacostele astea !!!

    0
    0
  5. Ce Sepsi, Pepsi !!! Sa vezi ce papara o sa le dea Chindia etapa viitoare la Targoviste de o sa moara secuii de ciuda !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button