Gloria LT Cermei

Anca, după dușul rece al debutului la Cermei: „Am întâlnit o echipă care este cu mult superioară nouă, suferim încă la multe capitole”





Șocul schimbării de la nivelul băncii tehnice nu a produs șocul scontat la Lunca Teuz Cermei, dar asta și pentru că „alb-roșii” s-au deplasat pe unul dintre terenurile grele ale seriei. Reșița nu-și permitea pași greșiți, căci ar fi abandonat lupta pentru promovare și i-a luat tare pe elevii lui Roland Nagy și Radu Anca.
Bănățenii au dat gol în minutul 5, pentru ca scorul pauzei să fie 4-0. „Am întâlnit o echipă care este cu mult superioară nouă, o echipă care are un obiectiv diferit față de al nostru. Am și luat gol foarte repede, iar acest lucru ne-a demoralizat puțin. Experiența și chiar valoarea a fost clar de partea lor, noi suferim încă la multe capitole. Sperăm să ne punem rapid pe picioare și vom încerca să obținem cât mai multe puncte din aceste ultime meciuri care au mai rămas.Vom avea două meciuri cu contracandidatele noastre, UTA II și Unirea Alba Iulia, sperăm să ne salvăm de la retrogradare. În schimb, echipei din Reșița îi doresc mult succes în continuare și să promoveze în Liga a II-a dacă merită acest lucru”, a spus Radu Anca, la finalul disputei din Valea Domanului.
Pentru reșițeni a vorbit delegatul echipei. „A fost un meci pe care l-am dominat pe tot parcusul lui și ne-a dat posibilitatea să vedem la lucru și alți jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă. Ne așteaptă patru jocuri foarte grele, dar noi sperăm că le vom câștiga. Ne dorim foarte mult să obținem cele 12 puncte din aceste ultime etape, pentru că vom avea nevoie de ele în lupta pentru promovare. Sperăm să avem luciditatea și înțelepciunea să tragem concluziile bune și să facem aceleași jocuri bune pe care le-am realizat pe teren propriu. Din păcate, în deplasare, nu am avut evoluții foarte bune, iar acum depindem și de rezultatele contracandidatelor. Suntem optimiști că ne vom îndeplini obiectivul”, a declarat Gheorghe Popa, delegatul echipei reșițene.

Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc (46 Gurban), Suslak – Șiclovan, Ianc, N. Varga (46 Coșa), Aldan (75 E. Varga) – Sulea, D. Bulza (81 F. Brîndușe) a fost echipa utilizată de cermeiani la Reșița. Norbi Varga a disputat un meci oficial după mai bine de jumătate de an, dar a evoluat doar o repriză. „Din păcate, soarta meciului era pecetluită, iar Norbi era la un galben de suspendare. Riscam să nu-l avem cu UTA II și l-am chemat pe bancă”, a explicat Anca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button