Fotbal judetean

„Vameșii” și-au făcut treaba pe burta goală, oaspeții conectați la…nuntă: Frontiera Curtici – Șoimii Șimand 6-1





Fiindcă șimăndanii participă la o nuntă astăzi, au mutat meciul de la Curtici de la ora 12 și, practic, doar au făcut act de prezență. Dintr-un motiv sau altul, au avut și numeroase absențe, dar au și dat peste un adversar decis să demonstreze că-și face treaba chiar și cu burta goală.

Meciul nu a avut istoric, golurile căzând unul după altul în poarta nefericitului Vaida. În minutul 8, scorul era 2-0 pentru gazde, după ce Prică a înscris dintr-un semivoleu din lateral, iar Măgulean a punctat cu un șut cu stângul plasat. Golul trei a căzut în minutul 26, după ce Avrămuțiu a pus capul la colțul scurt la centrarea lui Prică, pentru ca scorul pauzei (4-0) să fie stabilit de Măgulean (min. 43), printr-o scăriță elegantă din careu.

Showul curticenilor a continuat și în partea secundă. Înainte de a fi schimbat, Parlapan a marcat capul după un corner, iar Prică și-a trecut și el în cont dubla, după așezarea lui Măgulean. Acesta din urmă a ratat cu poarta golaă golul de 7-0, iar pe contra născută, Petrilă a făcut o cursă în viteză de 50 de metri și l-a bătut pe Vaida. De menționat ar mai fi că nervii șimăndanilor au cedat la un moment dat, iar Mărcuș și Rechițan au fost eliminați de pe teren.

„Meciul a fost fără istoric, într-un singur sens, băieții demonstrând caracter chiar și în condițiile în care, din câte se pare, au fost uitați cu totul de autoritățile locale. L-am ruga pe domnul primar și pe domnii consilieri să-și aducă aminte și de noi, căci reprezentăm Curticiul și cred că o facem bine, din moment ce suntem pe podium. Președintele Ghiță Tăucean a rămas și el fără soluții, dacă nu plătim baremul de arbitraj de azi până marți, nu vom fi programați sferturile Cupei. În această săptămână, am făcut doar un antrenament, deoarece pentru cel de-al doilea nu am avut bani de transport. E trist că s-a ajuns aici, poate ne bagă și pe noi cineva în seamă în ceasul al 13-lea”, a spus Dinu Maghici, antrenorul Frontierei la finele confruntării cu Șimandul.

Formații:

Curtici: Iacob (77 Caruciuc) – D. Morariu, A. Pleșca, D. Crișan, R. Varga – Parlapan (56 Morar), Hanc, Nedea (60 D. Don), Prică (82 Abrudan) – Avrămuțiu – Măgulean.

Șimand: Vaida (75 G. Găleancu) – Cătană, Tolan, Engelhardt, Rechițan – Mărcuș, Țigan, Măcinic (56 Ujoc) – Petrilă, Faur.

Arbitri: Alin Bolcaș – Gabriel Hărduț, Mihai Stanciu. Observatori: Leontin Buda, Daniel Scridon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button