UTA Arad

Mihalcea: „Meci extraordinar, scorul putea fi și mai mare”





Dunărea Călărași a obţinut duminică a 12-a victorie stagională învingând-o pe UTA, echipă implicată în lupta pentru promovare. Golul lui Mardare, din minutul 31, a decis soarta punctelor, însă gazdele și-au mai creat cel puţin alte 3-4 mari ocazii de a înscrie.

Antrenorul Adrian Mihalcea susţine că elevii săi au făcut o partidă extraordinară dominând ostilităţile de la un capăt la altul.  „A fost un meci, pot să zic, extraordinar, un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul, un meci în care am văzut o atitudine a băieţilor la fel ca în ultimele meciuri. Dacă punem la socoteală numărul ocaziilor, scorul ar fi putut fi mult mai mare. Ne-am temut puţin de acest meci şi din cauza locului din clasament al celor de la UTA, dar băieţii au câştigat şi zic că au făcut, în prima parte, cea mai bună repriză din acest mini – retur”, a declarat Mihalcea pentru afcdunareacalarasi.ro.

Reperul pentru cea mai bună repriză a călărășenilor în această primăvară a fost prima cu Luceafărul, terminată cu 3-0 pentru „galben-albaștrii”. „Da, într-adevăr a fost mult mai consistentă cu toate că am înscris doar un gol! Ca atitudine și agresivitate, a fost mult mai bună decât cea din meciul cu Oradea”, a mai explicat antrenorul Dunării.

Dunărea Călăraşi are, cel puţin până în momentul de faţă, o comportare aproape excelentă în mini – returul sezonului 2016 – 2017 al ligii a 2-a. În cele 11 etape desfăşurate în acest an, „galben – albaştrii” au obţinut 6 victorii, 3 remize şi o înfrângere, golaverajul fiind pozitiv, 18-12. Aceste „cifre” urcă echipa lui Mihalcea pe locul 4 în topul mini – returului cu 21 de puncte la fel ca Chindia Târgovişte însă dâmboviţenii au un golaveraj mai bun. Pe primul loc se află Juventus Bucureşti, echipă care de duminică şi-a asigurat deja prezenţa din sezonul viitor în liga I. Locul 2 e ocupat de Spesi OSK Sf. Gheorghe cu 22 de puncte.

Dunărea se află în faţa unor nume de top precum FC Braşov, UTA sau CS Mioveni.  „Da, într-adevăr, în acest mini-retur arătăm cu totul şi cu totul altfel faţă de prima parte a campionatului. După fiecare meci spun lucrul acesta că dacă s-ar fi început campionatul în iarnă noi ne-am fi luptat la promovare cu şanse reale. Jocul mă impresionează, victoriile sunt concludente însă tot ceea ce facem noi până la vară este să pregătim campania din sezonul următor” a adăugat antrenorul Adrian Mihalcea.

FOTO: editia.ro









Un comentariu

  1. Sa il pupi in c.. pe tantaru , ca doar pentru el ai jucat , cu noi v-ati dat sufletul iar cu Brasovul si Sepsi ati jucat in doru leii…. La final v-ati bucurat de parca ati fi castigat campionatul

    0
    0
  2. Aradenii trebuia sa joace fotbal nu sa astepte sa se dea la o parte Calarasiul , fotbalul pe care l-au aratat astazi spune multe despre calitatea si profesionalismul jucatorilor care sint legitimati la club . Jumatate din echipa ar trebuii sa se prezinte la caseria clubului sa inapoieze banii pe care i au primit inaintea meciului cu Dunarea asa ca de bun simț ,altii sint restantieri si cu 3-5 luni dar au bunul simt sa arate ca sant profesionisti si au caracter si joaca fotbal pt. club si suporteri .

    0
    0
      1. Esti dus cu sorcova, am scris eu asa ceva ca îmi este greu ? Cit despre pupatul in cur vezi ca inca esti cu maro intre dinți !

        0
        0
  3. Decit „tiris” prin liga 1 mâine stam frumușel și ne batem cu Clinceni și Afumați.
    UTA asta nu are valoare…. Și arătat-o cartonașul rosu lui Roșu.
    Hai noroc,

    0
    0
  4. Mare golan e Ady…..si de l-ar atinge vreo boala…ca acum rade cu hohote de noi…Poiana Bv e renumita vara si de ce n-ar petrece cateva zile (unii ?) la restaurantul lui Tamas din Poiana !Ma surprinde ca Ducadam lansat de UTA,nu ne ajuta cu repatrierea lui Denis Man si ne-a livrat pe mortul de Valceanu care nici la UTA 3 nu e bun !Asta e adevarul si Argaseala a livrat 230 000 E brasovenilor lui Dochita,Pascu si Brescan,,,ca sa nu intre-n faliment si sa promoveze.La reventindeo promovare cu UTA in acest campionat ,IOANE tu nu mai comentezi ca si COSMIN care s-a mutat la Aradon…?Pa UTA !

    0
    0
  5. Nu am nimic de zis, UTA. a jucat prost dar la ocaziile alea pe care le-a avut, una dintre ele ,a fost 11m clar la Curtuius, faza petrecuta chiar sub nasul arbitrului care a inchis ochii, clampaul ala de Mardare ,in loc sa dea in minge, ia dat peste piciore,faultandu-l grosolan pe Curtuius !!!

    0
    0
  6. Ce meci extraordinar ai facut Mihalceo !!! Ai dat peste o echipa care a jucat foarte slab , care sa lasat dominata de un Calarasi foarte ambitios de parca ei jucau la promovare , nu UTA. !!! Pana cand UTA. nu va gasi jucatori cu abilitati tehnice, precum KANDA, care dupa opinia mea , a fost jucatorul meciului, care a facut ce a vrut si nu a vrut cu apararea UTA.-ei, nu v-om promova in veci vecilor multi ani deacum incolo !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button