UTA Arad

Roșu explică eșecul de la Călărași: „Mai mulți factori ce au dus la jocul slab, ținem de locul 3, dar încă nu am renunțat nici la poziția secundă”





Seria de victorii începută cu Sepsi Sfântu Gheorghe și continuată cu Juventus și Olimpia s-a întrerupt la Călărași. Pe Dunăre, UTA a primit replica unei formații solide, cu destule individualități între care s-a distins Kanda, dar și foarte motivată, în ciuda faptului că nu mai are obiective de clasament.

Arădenii au luat gol la o fază fixă și au avut dificultăți evidente să revină în joc. De altfel, cele două-trei ocazii la poarta lui Lungu s-au născut de abia spre final, însă situațiile mari de gol au aparținut tot gazdelor. „Sunt supărat, fiindcă ne doream mult să câștigăm acest meci, ca toate restul, de altfel. Am întâmpinat probleme, nu am reușit un joc bun, ci chiar slab aș putea zice. Au fost mai mulți factori pentru asta, cum ar fi programul aglomerat, cu meciuri tot din 3-4 zile, între care și două deplasări lungi, la București și aceasta, de la Călărași. Nu aș spune asta, dacă și adversarii ar fi avut același ritm, dar, după cum se știe, absolut toți adversarii noștri din această primăvară s-au odihnit înainte de meciurile cu noi și nu au avut niciun jucător suspendat. L-am mai pierdut și Petre, un jucător important pentru noi, junior, pe deasupra și a trebuit să facem ceva permutări, dar și să facem schimbările în funcție de acest lucru. S-au cumulat multe, iar peste toate am dat și peste un adversar bun, care a jucat fără presiunea rezultatului, pe când noi ne gândeam doar la cele trei puncte. De asta, am luat multe decizii greșite la construcția jocului, ne-am grăbit de multe ori în încercarea de a marca și a salva un punct, dar nu am reușit”, a fost analiza lui Laurențiu Roșu după eșecul cu numărul 7 stagional al echipei sale.

Arădenii pot cădea de pe podiumul ligii secunde dacă Brașovul învinge, marți, pe Dacia Unirea Brăila. „Am rămas pe locul 3, încercăm să ținem de el, dar încă nu am renunțat nici la poziția secundă. Mai avem de jucat patru meciuri, ne trebuie 12 puncte, 15 cu cele cu Tărlungeniul și vom vedea ce ne rezervă viitorul. Înfrângerea de azi ne doare, dar vrem să  să facem tot posibilul să ne menținem sus”, a mai spus antrenorul „roș-albilor”.

Arădenii vor călători toată ziua spre casă de la Călărași, mâine și marți au liber, pentru ca juniorii să aibă varianta derby-ului cu Poli, din Campionatul de Juniori Elite Under 19, de miercuri. Totodată, în weekend, când UTA ia fără efort punctele cu retrasa Unirea Tărlungeni, utiștii de pe lista comună pot ajunge la Cermei, pentru meciul de Liga 3-a contra formației pregătite de foștii antrenori ai „Bătrânei Doamne”, Roland Nagy și Radu Anca.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. RUSINE pt. jocul prestat ! Nu antrenorul este de vina ca niste impotenti ca astia nu stiu fotbal , vai de voi cred ca ati gresit meseria mai bine va faceti cofetari .

    0
    0
  2. Este clar ca la banii promisi, utistii au facut tot ce au putut, aceasta fiindu-le adevarata valoare. Inainte de a porni spre promovare cu sanse reale, iti trebuie sponsori, stadion, jucatori valorosi. Deocamdata UTA noastra nu le are, deci sa speram ca in 2018 le va avea. Haide UTA! (oriunde te vei afla)…

    0
    0
  3. Vorbind strict pe puncte sperante ar mai fi ( pentru ca sa fim seriosi nici Brasovul , nici Sepsi nu au joc de Champions League ) , dar depind de multe variabile . Noi trebuie sa castigam toate cele 4 jocuri ramase ( foarte greu la ce a aratat echipa, dar…nu imposibil ) , iar Sepsi sa ia maxim 1 punct din cele doua deplasari la Targoviste si Suceva…asta e pentru locul 2 , iar pentru locul 3 sanse sunt , doar trebuie sa asteptam sa se incurce Brasovul si sa nu castige pe linie tot pana la final .

    0
    0
  4. Uitandu-ma pe programul echipelor cu sanse de promovare atat pt. locul doi cat si pt. baraj, Brasovul lui Tantaru, are cel mai usor program, apoi vine UTA. si Sepsi iar cel mai greu program il au Mioveni si Chindia !!!! UTA. trebuie sa castige obligatoriu la Cliceni si Timisoara, apoi pe Balotesti nu se pune problema, iar pe Chindia cred ca ii bate, deci totul depinde de deplasarile de la Clinceni si mai ales Timisoara !!! Sepsi , are deplasari foarte grele ,la Targoviste si Suceava si chiar la Resita si meciul de acasa cu Mioveniul, deci , un program mult mai greu decat UTA. Mioveniul are cel mai greu program, deplasare Brasov, la Luceafarul si la Sepsi. Chindia, o sa fie arbitrul acestor echipe pt. UTA. si Sepsi !!! In legatura cu acest meci pierdut , nu este nicio surpriza pt. ca c-am toti utistii din Arad si din afara Aradului, se astepta ca , UTA. sa joace si slab si ca, Calarasul lui Mihalcea sa aiba ambitia sa incurce UTA. !!! Ei au vrut, dar ce sa ii faci, asta este valoarea echipei ca vorba aia , nu joaca Rosu pe teren sa dea o pase ca lumea , nu ai jucatori de valoare care sa faca diferenta pe teren cum au avut aia de la Calarasi pe Canda ,care a facut ce a vrut el cu fundasii tot meciul si ratand inca 2-3 mari ocazii de gol !!! Apoi, nu inteleg ,de ce la scos pa Stratila de pe teren !!! Nu este pierdut totul , dar UTA. joaca foarte slab in deplasare, oare de ce nu se inteleg intre ei pe teren, poate asta este valoarea !!! Totusi capul sus si sa le vina mintea la cap in ceasul al 13-lea, Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. La locul 2 e greu de ajuns , dar la locul 3 sunt sanse , e mai usor pentru noi sa castigam cele 4 jocuri ( bineinteles cu o atitudine cel putin ca in meciul cu Sepsi ) , decat Brasovul cele 6 jocuri ce le mai au . Chiar daca la baraj am avea de doi bani sperante, cu o mobilizare exemplara ( care am mai intalnit-o in trecut ) , poate am reusi ceva…

      0
      0
  5. Geo, acuma trebuie sa tinem pumnii stransi pt. Chindia etapa urmatoare, pt. ai bate pe secui obligatoriu si iti spun eu ca, dupa dusul rece de la Afumati, Chindia cu Cherchez in frunte ii va dobora pe plaiurile lui Vlad Tepes !!! Asa este, acuma chiar trebuie sa castigam tot ,si acasa si deplasarile sa mai avem ceva sanse, dar uite ca, imi este frica de aceste deplasari de la Clinceni si mai ales rivala noastra de moarte ,Timisoara care v-or face totul sa ne incurce, asa ca baietilor sa le vina mintea la cap si sa joace foarte bine nu bine aceste meciuri !!! Sa speram !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Capul sus si mergem inainte !!!

    0
    0
    1. Nu trebuie sa tinem pumnii stransi pentru nimeni.Vrem ceva,trebuie sa ARATAM CEVA! Din pacate,nu avem fata de Liga1.Nu ca acolo s-ar juca ceva fotbal…
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
      1. Probabil nu l-ai vazut pe Valceanu care radea cu gura pana la urechi in timp ce Filaret lua galben de pe banca de rezerve. Era foarte afectat ca pierdem…

        0
        0
        1. Vad ca tot se vorbeste de cartonasele galbene, toate au fost asumate in sensul de a se ispasi suspendare in meciul in care se sta Sambata cu Tarlaungeni

          0
          0
  6. Echipa UTA depinde in ce forma e Curtuius langa care ne-ar mai trebui un varf bun la dueluri aeriene si percutant.Am vazut ca unii jucatori utisti prea usor incaseaza aiurea cartonase cum a luat Munteanu ori Filaret si chiar Andor in min.90,deci trebuie munca educativa cu unii…..Nu avem nici relatii la Delegari fata de altii si acum sunt sanse minime si le poti promite si da bani cu carul,ca tot slabi sunt…..si mai bine de s-ar aduce jucatori ori promova varfurile de la juniori,gen Costin !Putem bate la Clinceni si la Poli Tm,dar surprize sa apara in jocul contracandidatelor…altfel…Rosule daca ratam promovarea,te rog lasa-ne ,ca te credeam ANTRENOR MAI BUN !Pe d-l primar Feies al Sebisului il rog ca impreuna cu un parlamentar sa mearga la Burleanu pentru ca National Sebis sa primeasca 3 puncte din cazul Keita,caci adversarele isi baga nasul sa promoveze ele si ar fi mare pacat !Hai UTA,Hai Sebisul !

    0
    0
  7. Rosule direct la gara si pa cu tine nici pe 4 nu terminam iar locu 2 sa pierdut la meciu cu brasov si luceafaru nu in deplasare

    0
    0
  8. domnule Rosu dam vina pe orice dar dumneavoastra nu aveti nici o vina Oare? acuzam albitrajul dar cartonasele au fost meritate poate singura faza e cand Mardare ia dat peste picioare lui Curtuius dar oare meritam egalul? ca parere nu era un rezultat nedrept. Azi am vazut clar ceea ce mie unul mi se pare demult o ruptura intre jucatori si Rosu. Picioni si Andor clar nu il suporta , Stratila si Chindris cand au iesit vociferau la adresa lui Rosu. Jorza nu mai este jucat de ce oare nu cred ca e asa slab. D-le Rosu vam admirat in tur cand veneati cu idei noi insa in acest retur sunteti complet depasit. Senzatia e ca si echipa nu mai asa unita ca anul trecut. Forza UTA eu cred in continuare ca vom promova.

    0
    0
  9. Stimati suporteri utisti nu cred ca ne-am revenit dupa dusul rece primit la Calarasi si sarbatorim cu amaraciune zilele de 1 si 2 Mai .Pentru suporterii nostrii tineri le spun ca ,,indirectele,,inca functioneaza in fotbal …si oare Mihalcea si Alexandru Kiss al Luceafarului Or.de la cine au primit felicitari (?) ca ne-au incurcat.-,,.bv,, dar parca vad cum se lauda cei 2….!!!!!Acest Kanda parca le-a facut mucii cravata fundasilor mostrii greoi si bine c-a ratat ca radeau si curcile de UTA !Nu avem mijlocasi buni si unii parca cersesc cartonase .Ar fi multe de spus dar ma surprinde ca Rosu nu se strofoaca in timpul meciurilor si sta pasiv de multe ori,iar daca se rateaza promovarea de pe locul 2,trebuie sa fie o despartire de Rosu cum s-a intamplat la Tg Mures,Mioveni,etc.Un Ionel Ganea,ori I.Popa ne trebuie la UTA…Hai UTA!

    0
    0
  10. Dukadam ce se da de 3 ori pe zi cu gelul brunetului Condurateanu,vad ca a uitat de UTA si nu a rugat pe Jijii sa directioneze pe Denis Man la UTA si Rosule am primit pe mortu Valceanu….Cred ca unii jucatori il i-au peste picior pe Rosu si el fiind molatic (ca cel anterior….si doar cu acesta se putea pierde la BV in prelungiri,in tur !!!!) as fi vrut sa fie precum Leo Grozavu ce e dur si fiind enervat de Golofca i-a aplicau un upercut jucatorului botosenean care totusi e valoros.Sa nu fi Rosule chiar asa.dar sa-ti spun una cand la Unirea A-=Iulia era antrenor Alex Moldovan poreclit Roscovanul sau omul rosu.Acest ,,Rosu,,cu Unirea A-I. a luat bataie pe la CFR Tm,UMT sau Strungul si in apropiere de Mintia unii jucatori au inceput sa rada si sa faca glume in autobuzul in care ma aflam si eu..Atunci nervos ,,Rosu,,a strigat la sofer sa opreasca autobuzul si l-a coborat jos pe jucatorul Dumitru si l-a lasat jos sa vina cu ocazi ori pe jos la Alba Iulia.Deci disciplina cam lipseste si Rosule jucatorii te-au simtit ca esti indulgent cu ei…Sa vedem acum citi trec pa la caseria UTA-ei sa restituie bani incasati,cum baga un suporter.Asta e viata si acum sa vedem ce mai putem face cu UTA,daca,,stramba paie,, ne-a marlit…ieri !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button