UTA Arad

Strătilă nu a înțeles schimbarea pe Dunăre: „Ne mai trebuia un vârf cu experiență și nu știam dacă Adili poate juca până la final”





În absența lui Adrian Petre, UTA a atacat la Călărași cu Marius Curtuiuș și Albert Stahl. Fiindcă era condusă și mai avea nevoie de un atacant de meserie, Laurențiu Roșu l-a introdus în luptă și pe italianul Gianmarco Piccioni. Cel schimbat încă din minutul 55 a fost Sorin Strătilă, fotbalist care mai reușise ceva acțiuni pa banda dreaptă, spre deosebire de Muntean, șters și la acest meci.

La ieșirea de pe gazon, „SS-ul” l-a și întrebat pe antrenorul său de ce l-a înlocuit. „Atunci, la cald, i-am spus că-i voi explica după meci. Raționamentul meu a fost următorul. Ne mai trebuia în teren un vârf cu experiență, Stahl trebuia să rămână pe teren fiindcă era junior, iar Muntean nu l-am schimbat, fiindcă nu știam dacă Adili poate juca până la final și nu aveam altă soluție de fundaș dreapta. Strătilă a încercat destule acțiuni pe dreapta, a avut dorință, dar trebuia să iau o decizie tactică pentru a avea o forță mai mare în atac”, a explicat Roșu.

Utiștii au luat destule cartonașe galbene, multe dintre ele asumate, atâta timp cât suspendarea li se anulează odată cu victoria de la „masa verde” cu Tărlungeniul. În schimb, intrarea de cartonaș roșu al lui Cristian Andor, în condițiile în care acesta oricum fusese deja avertizat, iese din cadru. „Într-adevăr, e o intrare necontrolată ce nu era cazul să apară”, a fost scurta remarcă a lui Roșu la adresa elevului său, vizibil nemulțumit de faptul că nu primește mai multe minute oficiale.









16 comentarii

  1. Daca, nu ai jucatori , mai ales la mijloc acolo unde UTA. scartaie rau de tot, jucatori care sa faca diferenta si sa serveasca atacul asa cum trebuie, te zbati in gol fara sa ai vre-un rezultat, ci totul la intamplare daca iese bine daca nu iarasi bine. Ce sa faca Rosu, poate sa vina si Simeone si tot degeaba !!! Pana cand UTA. nu va avea jucatori de valoare sa faca diferenta, v-om sta inca multi ani in liga2a !!!!

    0
    0
    1. Scuze,domnul Nelu.!1 Rosu ,nu e antrenor,de aici pleaca tot-mergi ,la victorie cu 3 mijlocasi de profil defensiv?2.Sigur ca Andor nu e multumit ,a mers f.bine in tur si ceva din retur,cand a fost folosit.3.Piccioni-o chiftea,nu degeaba l-a pus Iasul pe liber.4.Bine ca nu l-a introdus si pe ratatul de Valceanu.
      TOTUSI <O SA TERMINAM PE 2 SEPSI PIERDE SI CU CHINDIA SI CU FORESTA O SA VEDETI-HAI UTA!

      0
      0
  2. Domnule Catalin, in afara de Sepsi, uitati-va ca pericolul cel mai mare este Brasovul care are cel mai usor program si daca castiga tot pana la sfarsit ,avand trei deplasari usoare, la Resita, Clinceni si Afumati si acasa cu Mioveni si Braila, meciuri care in mare masura le pot castiga in mare masura, Brasovul promoveaza direct si deci UTA. noastra, daca va prinde barajul la cat de prost joaca !!!

    0
    0
    1. Domnule Nelu,sa fim pozitivi-Brasovul va pierde la Afumati,la Clinceni ,iar vad o mini surpriza,iar cu Mioveni,sa speram ca iar se incurca,deci,HAI UTA!!!!Promovam de pe locul 2 fara griji!

      0
      0
      1. Si,sa fiu sincer ,as juca 1-4-3-3,la mijloc cu Stratila ,Tanase,Copil,in fata,Stahl,Petre ,Curtuius.

        0
        0
        1. Domnule, lasa tactica in seama antrenorului, nu se poate juca 433 cu Petre si Curtuius in teren, 433 se joaca cu aripi cu viteza si tehnica in regim de viteza, nu cu doi atacanti de careu precum Petre si Curtuius. Pe care dintre ei ii scoti sa iasa pe margine ?
          Nu stiu ce tot credeti ca stiti fotbal de va bagati unde nu va pricepeti.

          0
          0
  3. Pai eu sunt pozitiv Cataline din 79, cand UTA. a retrogradat tragic pt. prima data in istoria ei si de atunci incerc mereu sa fiu pozitiv si nu iese nimic !!! Normal, sanse ar mai fi ,dar imi este tare frica ca jucatorii, atentie ,nu UTA. numele care este enorm de mare in fotbalul romanesc in toata istoria ei si palmares, doar ca nu este folosita cum trebuie de unii jucatori s-au ca atat pot ei, asta este valoarea si nu sunt ei de vina ci cei care se ocupa cu selectia jucatorilor !!! Sa speram ca va fi bine si Sepsi se va incurca la Targoviste , dar daca secuii castiga la Targoviste, s-a terminat si o luam iarasi de la capat !!!

    0
    0
    1. Domnule Nelu,si eu sunt f.vechi utist,numai,ca la meciul cu Juventus,chiar si Stratila si Andor nu intelegeau de ce sunt rezerve.Dar nu descurajati,intram sigur de pe 2-rosu sa joace numai pe atac,nu ca pana acum temator,si eventual la ciupeala. Si,v-ati mai pus o intrebare?oare jucatorilor le-or fi intrat pe card primele promise pentru cele 3 victorii la rand? Aici ar putea fi problema jocului f.slab de azi.

      0
      0
  4. Pai trebuie neaparat sa le dea prime sa joace la promovare, nu este deajuns salariul luna de luna, si chiar cred ca le- ar fi promis prime dar, la sfarsitul campaniei , nu acuma cand ai avut infrangere la Calarasi !!! le-a promis ca la fiecare meci castigat, se dubleaza prima dar astea insumand toate meciurile castigat pana la sfarsit la indeplinirea obiectivului, liga1, pai ce astia , conducerea sunt asa de fraieri sa le dea banii inainte !!! Da, daca promoveaza, da-le banii dublu, triplu, dar daca nu promovaza , ce sa le mai dea !!! Eu nu descurajez baietii , ei trebuie sa demonstreze pe teren ca pot indeplini obictivul promovarii, dar este foarte greu pt. ca nu avem la mijlocul terenului jucatori care sa faca diferenta si sa alimenteze atacul cu mingii utile pt. a marca, constructia jocului este slaba, nu se leaga nimic, decat 1-2 pase si gata s-a pierdut mingea. Sa dea Dumnezeu sa fie bine , cu toate ca pe langa jocurile noastre ,acuma trebuie sa depindem de alte echipe !!!

    0
    0
  5. Jucator bun Sorinel, dar nu prea imi place de el mai toate meciurile pt. ca tine prea mult de minge si nu da pasele decisive cand trebuie la coechipieri in gura portii si sa fie mai atent cu driblingurile acelea care le face mereu si nu de multe ori ia iesit si c-am toti adversarii s-au prins de fenta lui, sa mai incerce si altceva !!! Sa traiesti Sorinel si sa nu te superi pe mine !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button