Rugby

Rugbiștii arădeni, tot fără succes în 2017: CS UAV Arad – CS Stejarul Buzău 12-30





Criza de rezultate a echipei arădene de rugby se adâncește. Nici din a șasea încercare, CS UAV Arad nu a cunoscut gustul succesului, chiar dacă meciul de acasă cu Buzăul părea unul abordabil. După 0-8 la pauză, „stejarii” au mai reușit alte 22 de puncte, luând și bonusul ofensiv. „Studenții” s-au mulțumit doar cu punctele de onoare, reușite de antrenorul-jucător, Marian Grindei, cu două eseuri și o transformare.

„Meciul a fost deblocat de două greșeli personale, iar apoi am cedat în primul rând psihic. Ne așteptam, oarecum, să nu ținem pasul cu echipe mai valoroase decât noi la nivel de lot, dar nici să pierdem pe linie nu e normal. Mai avem două partide din sezonul regulat, la Petroșani și acasă, cu Mănăștur, trebuie să câștigăm și noi un meci. Apoi, urmează play-outul, cu Galați și, probabil, din nou Mănăștur, încercăm să încheiem cât mai bine sezonul”, ne-a declarat Grindei, care sâmbătă, contra Stejarului, a folosit următorul prim „15”: Marinca, Ciocan, Grindei – A. Cristea, A. Farcaș – Stoica, Postolache, Maxim – Afloare, Borș – Dat, Nastiuc, Bălțatu, Szucs – Pușcașu.

Arădenii sunt penultimii în clasamentul Diviziei Naționale, având-o sub ei doar pe Mănăștur, echipă ce nu acumulează puncte ca „satelit” al Universității Cluj.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button