UTA Arad

UTA întâlnește în amical Șeitinul, Roșu intenționează să testeze câțiva juniori de la Elite





Profitând de weekendul fără meci oficial, „Bătrâna Doamnă” a legat un joc școală cu o formație din județ ce, la rândul ei, stă la final de săptămână. Este vorba despre Unirea Șeitin, echipă implicată în lupta pentru promovarea în Liga 4-a.

Sâmbătă, începând cu ora 11, la Șiria, Laurențiu Roșu le va da câteva minute titularilor săi, dar dorește să-i vadă la lucru și pe câțiva dintre juniorii de la Elite, care vor lupta pentru două trofee naționale pe acest final de sezon. Se vorbește despre Toma, Dinculescu, Mara sau Costin, fotbaliști care – altfel – erau destinați să joace la Cermei, în derby-ul de Liga 3-a cu elevii lui Roli Nagy și Radu Anca. Inițial și portarul Barna sau Burlă păreau destinați să ajungă pe malul Teuzului sâmbătă, dar lucrurile s-ar putea schimba odată cu amicalul împotriva echipei pregătite de Adrian Corbu și Dani Cap. La rândul lor, „uniriștii” iau trei puncte fără joc, în urma retragerii din Seria A a Ligii a 5-a a celor de la AS Vinga.

UTA va lua la „masa verde” punctele cu retrasa Unirea Tărlungeni și „prepară” sprintul final în compania Clinceniului, lui ASU Poli, Baloteștiului și Chindiei.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button