Fotbal judetean

Hațegan a condus un antrenament practic cu arbitrii arădeni





Comisia Județeană a Arbitrilor Arad s-a bucurat de săptămâna ceva mai liberă a lui Ovidiu Hațegan. După ce a fost invitat special la Turneul Prieteniei, o acțiune a „fluierașilor” din județele Arad, Bekes, Timiș și Bihor, cel mai bine cotat arbitru român a condus un antrenament practic pe terenul CSȘ Gloria, din Subcetate. A participat mai mult de jumătate din lotul județean, în special arbitri tineri și foarte tineri, care: „S-au bucurat de expertiza și experiența lui Ovidiu. A explicat chiar din iarbă diferite situații de joc, cu accent pe poziționarea la fazele fixe, răspunzând și la întrebările sau nelămuririle arbitrilor noștri. A fost un antrenament practic de o oră și jumătate, asistenții având și ei treaba lor sub îndrumarea lui Marius Alexa și Casian Bălă. Îi mulțumim pentru implicare lui Ovidiu Hațegan, sperăm să repetăm astfel de acțiuni, poate chiar în această primăvară, cu o prezență și mai mare din partea arbitrilor noștri”, a spus Răzvan Cadar, președintele Comisei Județene a Arbitrilor Arad.

Să mai spunem că Ovidiu Haţegan a primit confirmarea prezenței la Cupa Confederaţiilor, competiţie care va avea loc în Rusia, în perioada 17 iunie – 2 iulie. El va fi unul dintre cei trei asistenţi video din Europa, alături de Artur Dias (Portugalia) şi Clement Turpin (Franţa). Tehnologia video va fi folosită în premieră la Cupa Confederaţiilor, pentru lămurirea diferitelor faze de joc, după ce FIFA a utilizat-o anterior la Cupa Mondială a cluburilor, în decembrie. Cupa Confederaţiilor din acest an se va desfăşura pe stadioanele din Kazan, Moscova, Sankt Petersburg şi Soci. Echipele participante sunt Rusia, Noua Zeelandă, Portugalia şi Mexic în Grupa A, alături de Camerun, Chile, Australia şi Germania, în Grupa B.

Termen final, 8 mai, pentru depunerea dosarelor pentru Licența C UEFA

În altă ordine de idei, să mai spunem că AJF-ul, prin Comisia Tehnică îi anunță încă odată pe candidații la obținerea licenței C UEFA că trebuie să depună la sediul Asociației până luni, 8 mai, ora 15, un dosar care să conțină următoarele:

  • fotocopie după cartea de identitate
  • fotocopie după diploma de bacalaureat
  • 2 fotografii 3/4
  • adeverință medicală din care să rezulte că respectivul candidat este sănătos clinic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button