Fotbal judetean

Eurogoluri și om în plus: CS Glogovăț – CS Ineu 2-3





Cristi Sculici s-a întors acasă, la echipa pe care a promovat-o și cu care a evoluat în Liga 3-a, înfruntând echipa fostului său secund, Călin Dehelean. Meciul a avut conotații în subsolul clasamentului, punctele fiind importante în special pentru vizitatori, amenințați încă cu retrogradarea. Și, până la urmă, Ineul avea să câștige, profitând de omul în plus timp de o oră de joc, dar și două eurogoluri.

Combatantele au trecut peste perioada de tatonare și oaspeții au avut prima ocazie în minutul 5. Ciocan a scăpat pe stânga, a încercat un lob peste Ciornei ieșit la intercepție, dar a făcut-o slab. R. Ardelean a cerut un penalty, dar tot el avea să se remarce cu centrarea de la golul de 1-0, prelungită cu capul de S. Popa și reluată cu latul în plasă de Mariș (min. 16). La 3 minute după, Ardelean a scăpat singur după lansarea lui S. Popa, l-a driblat și pe Pușcaș, dar a trimis incredibil pe lângă din lateral stânga.

Ineul s-au trezit după 20 de minute și a întors rezultatul după două faze identice. Vizitatorii au dus mingea până la marginea careului pentru Ciocan (min. 23) și Alin Gligor (min. 28), care l-au lăsat spectator pe Ciornei cu șuturi sub transversală. Minutul 31 avea să fie extrem de important în economia partidei și asta pentru că S. Popa a sărit cu cotul în fața lui D. Bogdan și a fost eliminat de pe teren. Imediat după, Ciocan putea marca din nou, dar aCiornei i-a ghicit de fiecare dată intențiile. Mai întâi, a scos mingea de la colțul scurt, iar apoi a respins încercarea de lob din 15 metri lateral stânga. Concluzia primei părți a scris-o R. Ardelean, cu două șuturi puțin pe lângă colțul lung, după acțiuni personale.

În ciuda inferiorității numerice, Vladi a început în atac repriza, iar după șuturile necadrate ale lui Ardelean și Blănaru și lovitura liberă respinsă cu greu de Pușcaș, a venit și egalarea. Blănaru a trimis o parabolă de pe dreapta, de la 30 de metri, iar Pușcaș a scos mingea din plasă de la colțul lung. Tirul spre poarta lui Pușcaș a continuat, dar tânărul portar al zărăndanilor a fost la post de această dată, dar l-a salvat și Iaroș la șutul puternic al lui A. Gornic din 16 metri.

În ultimele 20 de minute s-a jucat pe contre, însă tot gazdele au fost mai periculoase. În minutul 78, după ce a înșirat pe drum patru adversari, Negrea l-a lăsat singur cu portarul cu Ardeleanm dar acesta a tras peste poartă din 12 metri, Căpitanul lui Glogovăț i-a întors favorul lui Negrea, dar acesta a ajuns cu o fracțiune de secundă mai târziu decât Pușcaș. Ocaziile s-au răzbunat în minutul 84, când Hulbăr, bine lansat de M. Ponta a trimis lângă bară, în stânga lui Ciornei. Vladi nu a mai avut forța să revină periculos în atac și meciul s-a încheiat cu succesul vizitatorilor cu 3-2. 

Formații: 

Glogovăț: Ad. Ciornei – Neag, Blănaru (83  Chiș), Mariș – Danciu, Doboș (52 Mekki), S. Popa, Avram – A. Gornic – R. Ardelean, Negrea.

Ineu: Pușcaș – Spătaru, Karmanoczky, Iaroș; Hulbăr – D. Bogdan, M. Ponta, Clej, Gavrilă (89 Țîrban) – Ciocan, Al. Gligor (70 G. Mașniță, 90 Dragoș).

Arbitri: Alin Deac – Remus Naghi, Gabriel Hărdăuț. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Valer Mărginean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button